Egy gól döntött

Egy gól döntött

U13-as csapatunk helyenként jól futballozott, de a helyzetek kimaradtak.

Illés Akadémia U13 – Ferencváros U13 0–1 (0–0, 0–0, 0–1, 0–0)
Illés Aka. U13 (első sor):
Hajba – Bock, Orbán, Székely – Módly, Molnár B. – Lakatos, Mihók, Szabó B. Második sor: Schepanski – Németh B., Orbán, Szalma – Dobovánszky, Magadics – Fonnyadt, Angler, Varga P. Vezetőedző: Szűcs János.

Egyre erősödő hózáporban játszott egymással a két zöld-fehér együttes. Az első negyedben mi egy darabig még kerestük a helyünket, ám Hajba Botond tudta, mi a dolga: a Fradi átlövésekkel kísérletezett, ám kapusunk több esetben is remekül hárított. A második etapban már bátrabban és pontosabban is futballoztunk, már el-el jutottunk ellenfelünk kapujához is. Aztán a harmadik felvonásban már előttünk adódtak a lehetőségek, sőt ziccerünk is volt – ezek azonban rendre kimaradtak, míg a mi kapunk előtt egy labdaeladást követően betaláltak a IX. kerületiek. Az utolsó negyedben is inkább a Ferencváros térfelén pattogott a labda, ám vagy elönzőzték lehetőségeiket a csatáraink, vagy ziccert hibáztunk, így nem tudtunk ma betalálni.

Nagypályás edzőmérkőzésre készültünk a héten, ám a Ferencváros kérésére 8+1-es felállásban szerepeltünk ma. Egy jó kis küzdelmes, hajtós mérkőzésen vagyunk túl. Egyforma erők küzdelmét láttam. A Fradi átlövésekkel, szögletekkel próbálkozott. Rengeteg párharcot hozott a mérkőzés. Mi nagyon sok hibát vétettünk, főleg labdabirtoklásban: eladtuk azokat, ebből pedig indulni tudott az ellenfél. Megvoltak a helyzeteink, ám egy nagy egyéni hiba után a vendégek találtak be. Döntetlent mutatott a játék képe

– értékelt Szűcs János a találkozó után.