Egy-egy győzelem és vereség a Muravidéken

Egy-egy győzelem és vereség a Muravidéken

A szlovéniai Kapcán az U16-os csapatunk egy találattal kikapott az idősebb lendvaiaktól, míg Lendván az U17-es együttesünk az U19-es hazaiakat győzte le, öt gól rúgva.

 

Nafta Lendava U19 – Illés Akadémia U17 3–5 (0–4)

Illés Aka. U17.: Budzsáklia – Németh Á., Kozári, Vert, Horváth H. – Horváth B., Szabó B., Tama, Vigh – Kállai Z., Pataki. Cserék: Szekeres – Muzsi, Kovács A., Lórántfy, Kovács P., Iván, Horváth K., Domján, Rózsa. Vezetőedző: Sátori Barnabás.

Gólszerzők: Kállai Z. (4), Pataki

Jól kezdtük a mérkőzést, kitűnően működött a labdaszerzés a támadóharmadban és ennek is szerepe volt abban, hogy a 17. percben már 3–0-ra vezettünk. A félidő hajrájában még egy újabb találatot értünk el és elmondható, hogy ez a játékrész remekül nézett ki. A találkozó végére fizikálisan picit elfogytunk, de ez nem csoda, ugyanis kemény munkából „érkeztünk” a meccsre. Az első 60 percben mutatott teljesítményünkre lehet építkezni

– fogalmazott az összecsapás után Sátori Barnabás vezetőedző.

Nafta Lendava U17 – Illés Akadémia U16 2–1 (1–1)

Illés Aka. U16.: Pataki – Szvoboda, Mozsár, Frák, Horváth B. – Nagy B., Udvardi, Bolla – Takács Z., Nagy Zs., Papp. Cserék: Olasz – Szabó L., Nagy R. H., Kovács B., Bonyhárd, Ligeti, Mohos, Holtay Stifter. Vezetőedző: Kovács László.

Gólszerző: Bolla (25.)

Az ellenfelünk idősebb játékosokból állt, így aztán fizikálisan erősebbek is voltak. Az első félidőben egy szép fejesgóllal szereztük meg a vezetést és amúgy ezzel a játékrésszel összességében annak ellenére is elégedett voltam, hogy egy teljesen jogosan megítélt bűntetőből egyenlített az ellenfél. Térfélcserét követően egyéni hibából kaptunk egy gólt. A mérkőzésen nyújtott játékunk teljesen megfelelt a felkészülési időszaknak, a továbbiakban dolgozni fogunk a hibák kijavításán

– mondta a derbit követően Kovács László vezetőedző.