Ebben a mérkőzésben ennyi volt

Ebben a mérkőzésben ennyi volt

A kifejezetten jó erőkből álló ZTE gárdájával 1–1-es döntetlent játszott akadémiánk U13-as csapata.

Illés Akadémia U13 – ZTE FC U13 1–1 (0–0, 0–0, 1–1, 0–0)
Illés Aka. U13.:
Schepanski – Németh B., Orbán, Szalma – Lakatos, Magadics – Módly, Szabó B., Molnár B. Cserék: Hajba – Dörnyei, Mihók, Angler B., Bock. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerző:
Angler B. (48., 1–1)

Két kifejezetten jó erőkből álló gárda találkozott egymással, ennek köszönhetően pedig az első két etap leginkább mezőnyjátékot hozott, a kapuk tényleg csak nagyon ritkán forogtak veszélyben. Mindkét csapat megpróbált szó szerint futballozni, de nem nagyon találtak fogást egymáson. Ennek megfelelően a szünetben 0–0-s döntetlenre állt a szomszédvári rangadó.

Térfélcserét követően viszont elég hamar vezetést szereztek a zalaiak, akik egy szöglet után találtak be a 45. percben a kapunkba. Szerencsére gyorsan sikerült egyenlítenünk: Mihók Martin remek átadását Angler Benett váltotta gólra.

Az 1–1-es állásról induló záróetapban aztán egyértelműen a vendégek játszottak fölényben, bár ez komoly helyzeteket nem igen hozott magával. Volt több veszélyes pontrúgásuk, átlövésük, de az újabb találathoz nem jártak túlságosan közel. A derbi végjátékában aztán Szabó Botond lábában volt a győztes gólunk, de sajnos ott is maradt. Így a derbi vége 1–1-es döntetlen lett.

Úgy gondolom, hogy két nagyon jó csapat összecsapásáról szólt a mai nap. Mi abszolút motiváltan léptünk pályára, hazai környezetben szerettük volna a győzelmet megszerezni. Ennek megfelelően nagy akarattal futballoztunk, de támadásban nem igazán találtunk fogást a zalaiakon, összességében mindkét kapu előtt nagyon kevés helyzet alakult ki. Sokáig azt hittem, hogy egy gól fog majd dönteni. Szerencsére nem így történt, mivel az elsőt nem mi szereztük. Meglátásom szerint ebben a mérkőzésben ennyi volt

– értékelte a találkozót Szűcs János vezetőedző.