Döntetlennel zárult a leány U15-ös rangadó

Döntetlennel zárult a leány U15-ös rangadó

Ferencsik Evelin együttese küzdelmes meccsen, hátrányból felállva tartott itthon egy pontot a Ferencvárossal szemben.

Illés Akadémia-Viktória U15 – FTC U15 1–1 (0–1)
Illés Aka.-Viktória U15:
 Potor L. – Sipos-Kiss V., Derényi A., Schőnig R. (Széplaki S., 70.) , Imre A. (Harmath R., 35.) – Bihari P. (Imre B., 70.), – Első H. (Bedőcs L., 52.), Bihari Cs. (Kumánovich K., 70.), Karancsi E., Palatin D. – Horváth A. Vezetőedző: Ferencsik Evelin.
Gólszerzők:
 Palatin D. (59., 1–1)

Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült több nagy ziccert is kialakítani az ellenfél kapuja előtt, de ezeket sajnos nem tudtuk értékesíteni. A futball törvénye szerint a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, ugyanis a 35. percben ápolás miatt emberhátrányba kerültünk és egy elkerülhető góllal megszerezte a vezetést a Ferencváros, 0–1. A szünetig már nem változott az állás, így egygólos hátrányban vonulhattunk pihenőre.

Ez egy cseppet sem szegte kedvét lányainknak és a fordulást követően is tovább küzdöttek, hogy egalizálni tudjanak. Erre nem is kellett sokat várni, az 59. percben Horváth Amira lódult meg a jobb szélen majd a kipattanó lövésére Palatin Dorka érkezett jó ütemben és magabiztosan a kapu bal alsó sarkába gurított, 1–1. A folytatásban kiegyenlített volt a játék képe, párharcokkal teli, küzdelmes meccset láthattunk, melynek végén igazságos döntetlen született.

Gratulálok a lányoknak, mert egy jó kis zöld-fehér rangadón vagyunk túl, amibe keményen beleálltunk. Örülök annak a látványos játéknak, amit az első félidőben nyújtottunk. Kicsit hiányérzetem van amiatt, hogy a kapu előtt többször megtorpantunk, rúghattunk volna akár 2-3 gólt is az ellenfélnek, de egy ilyen nívós csapat ellen, mint a Fradi mindig nagy dolog pontot szerezni. Gratulálok a lányoknak a felsőházban nyújtott eddigi teljesítményért

– nyilatkozta a találkozót követően Ferencsik Evelin vezetőedző.