Döntetlen a szuperrangadón

Döntetlen a szuperrangadón

Erős iramú meccset játszottak a csapatok.

Illés Akadémia U13 – ETO FC Győr U13 3–3 (0–1, 1–0, 1–1, 1–1)
Illés Aka. U13:
Dudás – Novák, Husz, Hányi, Lajos – Németh L., Máté, Lengyel – Mihók. Cserék: Kovács V. – Majlinger, Tóth N., Molnár B., Boda, Baranyi, Bangó. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Husz (21., 1–1), Baranyi (60., 2–2), Németh L. (63., 3–2)

Csak két hét telt el a két csapat legutóbbi találkozása óta: akkor a győriek pályaválasztása mellett az ETO tudott nyerni 4–2-re. Ezt a meccset ők kezdték jobban: távoli lövésük a kapufán csattant. A 13. percben vezetéshez jutottak a Rába-partiak: a jobb oldali szabadrúgást a hosszú oldalról tették vissza, majd centerpozícióból egy fejes talált utat a kapunkba, 0–1. Az első negyed hajrájában Németh Levente szabadrúgása lecsorgott a sorfalról, Bangó Benedek pedig közelről a kapufát találta el.

Nem sokkal a második negyed kezdete utat sikerült egyenlítenünk! Németh Levente szabadrúgása ismét a sorfalról vágódott le, a kavarodás végén előbb a győri kapus ütötte ki a labdát, majd a blokkban akadt el, végül Husz Milán piszkálta be a labdát, 1–1!

A térfélcsere után a vendégek visszavették a vezetést, sőt, egyszer Kovács Viktor védett nagyot, majd Máté Levente mentett a gólvonalról. Gyönyörű góllal sikerült egyenlítenünk! Majlinger Máté és Németh Levente kényszerítőzött szépen, előbbi beadását pedig Baranyi Borisz vágta a rövidbe, 2–2!

Sőt, a negyedik felvonás elején már nálunk volt az előny, Németh Levente értékesített egy ziccert, 3–2! Hasonló szituáció után a győriek is betaláltak, 3–3. Az utolsó hét perc is nagy küzdelem folyt a pályán a győztes gól megszerzéséért – mindkét csapat tett ezért sokat, ám betalálni egyiknek sem sikerült, így döntetlennel zárult a nyugat-dunántúli zöld-fehér szuperrangadó.

Gratulálok mindkét csapatnak, ugyanis U13-as szinten kifejezetten jó iramú, nyílt mérkőzést játszottak! Az ellenfél fizikai fölényét jó értelemben vett agresszivitással, lelkesedéssel, szenvedéllyel ellensúlyozni – mindez teljes mértékben megvalósult! Közel álltunk a győzelemhez, de kicsit sem vagyok csalódott, hiszen visszakaptam az edzésen gyakoroltakat

– nyilatkozta Sátori Barnabás vezetőedző.