Diósgyőrben kapott ki az U17-es korosztályunk

Diósgyőrben kapott ki az U17-es korosztályunk

A döntetlen reálisabb lett volna a játék képe alapján.

Diósgyőri VTK U17 – Illés Akadémia U17 3–1 (0–0)
Illés Aka. U17.: Szekeres – Németh Á., Kozári, Tóth K., Horváth H. (Vígh, 77.) – Szabó B., Iván, Tama – Kovács A. (Horváth K., 60.), Kállai Z., Horváth B. (Lórántfy, 77.). Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerző: Kállai Z. (65., 2–1)

Eseménytelenül zajlott az első félidő, inkább a középpályán folyt a játék, a kapuk nem forogtak veszélyben. Szünet után nagy helyzet maradt ki a zöld-fehérek előtt, majd néhány perc alatt két átlövésgóllal a piros-fehérek megléptek. A Sátori-legénység azonban nem adta fel, átvette az irányítást, és egy szépen végigvitt akció végén Kállai Zalán találatával felzárkóztunk. Ezek után is mi domináltunk, mentünk előre rendületlenül az egyenlítést érdekében, ám a meccs véghajrájában egy lecsorgó labdára a hazaiak reagáltak gyorsabban, kialakítva a 3–1-es végeredményt.

Az első játékrészben teljesen kiegyenlített játék zajlott, a küzdelem dominált. Fordulást követően nagy lehetőséget hagytunk ki, aztán megszereztek a hazaiak a vezetést, sőt, hamar kettő lett közte. Ezek után átkerült a súlypont a DVTK térfelére, sikerült is szépítenünk, ezt követően volt lehetőségünk az ikszre is. Fájó a vereség, saját magunkat okolhatjuk csak érte

– mondta a találkozó után Sátori Barnabás.