Csillogó ezüstérem

Csillogó ezüstérem

Konzollal a kézben is lehet remekül „focizni”.

Közeledik a szezon vége, egyre izgalmasabbak versenyeken vesznek részt az Illés Akadémia Spirit FIFA- játékosai. Korábban beszámoltunk Balu HUNESZ Masters verseny havi döntőbe jutásáról és arról, hogy B3rti11 is követte őt erre az eseményre.

Nos a versenyen Balu a pontot érő 5. helyen végzett! Ezzel még nem kvalifikálta magát az országos döntőre, mert még nem gyűjtött elég pontot. Az idei év utolsó júniusi nyílt selejtezőjén bravúrra lesz majd szüksége a döntőbe kerüléshez.

B3rti11 mindeközben brillírozott ugyanitt! Hasonlóan remek produkciót nyújtott, mint Balu a MEF-en. Berti a felsőági elődöntőben kapott ki Kondákor Kevintől, a DVSC hivatásos játékosától, majd az alsóági döntőben Horváth Gábor volt az ellenfele. A meccsen 1–4-es hátrányból kiegyenlített! Az aranygólig játszott harmadik mérkőzést egy bombagóllal behúzta a játékosunk! A döntőben így ismét Kevin volt az ellenfél, akit sajnos ezúttal sem sikerült legyűrni, így egy ezüstéremmel és 80 ponttal gazdagodott Berti. Ezzel még matematikailag nem, de gyakorlatilag az országos döntőn is helyet kaphat!