Csejtei Emília remek gólt lőtt az U17-es válogatottban

Csejtei Emília remek gólt lőtt az U17-es válogatottban

Női U17-es válogatottunk a második Skócia elleni mérkőzésén – ezúttal Budaörsön – is gólgazdag mérkőzést vívott: a skótok ezúttal 6–4-re győztek.

Az Illés Akadémia játékosai közül most Csejtei Emília került a Schumi Dorottya szövetségi edző által összeállított kezdőcsapatba – sőt, Emi szerezte a magyar csapat első gólját is.

Először is, nagyon örültem annak, hogy lehetőséget kaptam. Sajnos most sem tudtuk legyőzni a skót csapatot, a védekezésben sok hibát követtünk el. Az én játékom szerintem nem volt rossz, nagyon örültem annak, hogy már a mérkőzés elején góllal tudtam segíteni a csapatot. Bizakodva várom az októberi Eb-selejtezőt

– mesélte akadémistánk a mérkőzésről, tapasztalatairól.

A találkozón hamar potyogni kezdtek a gólok, a 10. percre már 2–2-t mutatott az eredményjelző és a skótok 3–2-es vezetéssel mehettek a szünetre. Innentől kezdve csak futottunk az eredmény után, sőt a vendégek még növelték s előnyüket.

Az A-ligában, a tulajdonképpeni felsőházban szereplő magyar női U17-es válogatott október 19-től, Norvégia, Csehország és Bosznia-Hercegovina társaságában, hazai pályán, Telkiben játssza majd selejtező mini-tornáját.

Nyitókép forrása: www.mlsz.hu