Bronzérmet szerzett az Illés Akadémia U8!

Bronzérmet szerzett az Illés Akadémia U8!

Dvorschák Gábor korosztálya egyre jobban belejött, így a harmadik hely lett a jutalmuk!

Mersich Máté, Markó Hunor, Mihályfi Milán, Németh Olivér Ákos, Poór Zétény, Pungor Dominik, Bloch Bence, Szárnyas Marcell, Németh Bercel, Kárász Miron összeállításban szerepelt a Dunamenti Kupa 2023-as versenyén a Dvorschák Gábor vezette Illés Akadémia U8.

Ebben a korosztályban hét csapat indult a nemzetközi megmérettetésen. A zöld-fehérek elveszítették az első két, szorosan alakult mérkőzést: az Ikarus BSE-től 2–1-re, a – torna győztese – Gödöllői SK-től 3–1-re kaptunk ki. Fordulatos találkozókon a Gyirmót ellen 3–3-as, az Újpest FC ellen 2–2-es döntetlent játszottunk. Az utolsó két meccsen remekül jött ki a lépés: a kisvárdaiakat 3–0-ra, az NS Murát 2–0-ra győztük le, így 8 pontot begyűjtve a harmadik helyen végeztünk!

Az első közös tornánk volt a mai. Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert ebben a hőségben az utolsó percig hajtottak, ezért pedig bronzérem lett a jutalmuk! Az első két meccs kicsit az ismerkedésről szólt, de utána már minden összeállt, és nagyon jól futballoztak a gyerekek. Amit gyakoroltunk ebben a röpke három hétben, azt visszakaptam a pályán és nekem ez volt a legfontosabb, ugyanis ebből lehet tovább építkezni! Remélem a szülők nagyon megdicsérik otthon a fiúkat, mert 33 fokban ez embert próbáló meló volt a részükről

– mondta Dvorschák Gábor vezetőedző.