Bronzéremmel a nyakukban zártak az Illés Akadémia U12 tagjai

Bronzéremmel a nyakukban zártak az Illés Akadémia U12 tagjai

A legjobb góllövőnk – Grádvohl Kristóf – második lett az összesített listán.

Takács Csaba tanítványai 24 meccsen 56 pontot gyűjtöttek be, ami a megszerezhető pontok 77,77%-át jelenti. A harmadik legtöbb győzelem, a harmadik legtöbb szerzett gól, a harmadik legjobb gólkülönbség – ez mind-mind azt jelzi, hogy a tabella nem hazudik, valós a bajnokságban elért bronzérmes pozíció. A gyerekek kétszer kaptak ki – mindkétszer a Zetétől – és ötször ikszeltek (kétszer a második ETO-val, egyszer-egyszer pedig a Mosonmagyaróvárral, a Sopronnal és a Király SE-vel). Az összes többi mérkőzésüket megnyerték. A győzelmek közül a legnagyobb különbségűeket a Pápai ELC ellen (15–0), a Lurkó és a Hévíz ellen (mindkétszer 10–0) és az Üstökös ellen (9–1) aratták a fiúk.

Mindegyik találkozón ott volt a pályán Szalai-Horváth Alex, Grádvohl Kristóf és Mórocz Hunor. Mindössze egyszer hiányzott Horváth Valentin, kétszer Hideg Botond és háromszor Szántó Nimród, Vert Zsolt, Laczó Bálint, Horváth Ármin és Moldován Levente. 19 meccs van Papp Máté, 18 Hányi Dávid neve mellett. A 2010-es korosztályból 15-ször szerepelt Molnár Barnabás, 13-szor Módly Samu, és kétszer-kétszer Hajba Botond és Dobovánszky Ábel; míg szintén két találkozón lépett pályára Nyári Olivér.

A gyerekek rendkívül sportszerűen szerepeltek. Két alkalommal Vert Zsolt, egyszer pedig Mórocz Hunor részesült sárga lapos figyelmeztetésben.

Tizenketten iratkoztak fel a házi góllövőlistára. Az élen Grádvohl Kristóf végzett 29 góllal, Papp Máté lett a második 15-tel, míg Horváth Valentin és Horváth Ármin végeztek a képzeletbeli dobogó harmadik fokán 12-12 góllal. Nyolc-nyolc találat fűződik Vert Zsolt, Molnár Barnabás és Hideg Botond nevéhez. Ötöt szerzett Moldován Levente, négyet Nyári Olivér, hármat Mórocz Hunor, kettőt Laczó Bálint és egyet Szántó Nimród.

Mesterhármast ért el Horváth Valentin (a Lurkó ellen). Kétszer is triplázott Horváth Ármin (Üstökös és Pápai ELC). Négyszer talált a kapuba a Pápa és Lurkó elleni találkozókon Grádvohl Kristóf, míg a bajnoki rekord, az egy meccsen elért öt gól is ő neve mellett található, ugyanis a Hévíz elleni 10–0 során a teljes termelés felét „Kiki” vállalta.