Bő fél óra után gólokban nyilvánult meg a fölényünk

Bő fél óra után gólokban nyilvánult meg a fölényünk

Az Illés Akadémia U13 Veszprémben győzött.

Veszprémi FC USE U13 – Illés Akadémia U13 1–4 (0–0, 0–2, 1–1, 0–1)
Illés Aka. U13: Dudás – Majlinger, Hányi B., Husz, Lajos – Németh L., Máté, Lengyel – Baranyi. Cserék: Kovács V. – Tóth N., Bangó, Molnár B., Boda. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Németh L. (36., 0–1), Husz (39., 0–2), Bangó (44., 0–3), Lengyel (62., 1–4)

A hatodik mérkőzésére Veszprémbe látogatott az Illés Akadémia U13. A zöld-fehérek gólnélküli első negyed után, a második felvonásban kétszer is betaláltak. Előbb egy labdaszerzés után Baranyi Borisz pontos passza találta ziccerben Németh Leventét, aki nem is hibázott, majd egy bal oldali beadást követően Husz Milán bizonyult a leginkább szemfülesnek és a kavarodásból kikerülő labdát a hálóba vágta. Így 2–0-s előnnyel mehettünk hosszabb pihenőre.

A térfélcsere után ott folytattuk, ahol előtte abbahagytuk. A középső zónában szereztünk labdát, amivel Bangó Benedek ugrott ki és higgadtan értékesítette a lehetőséget, 0–3. A Veszprém sem hagyott fel a támadások építésének lehetőségeivel: egy ilyen végén a jobb szélről érkezett középre a labda, amiből eredményesek is tudtak lenni. Az utolsó szó azonban a miénk volt: egy szépen felépített támadás végén remek egyéni megoldást láthattunk Lengyel Ágostontól, aki kialakította a 4–1-es Illés-győzelmet.

Természetesen örülök a győzelemnek: rendkívül kulturált ellenfelet győztünk le magabiztosan. Sokkal fontosabbnak tartom azonban azt, hogy sok-sok olyan dolgot visszaláttam, amiket edzésen gyakoroltunk. Látom a fejlesztésre szoruló területeket, hiszen ez egy út, aminek még az elején járunk. Gratulálok a srácoknak

– mondta Sátori Barnabás.