Bejutott az országos döntőbe az Illés Akadémia Spirit

Bejutott az országos döntőbe az Illés Akadémia Spirit

A Rocket League legjobbjai között mutathatja meg tudását esportcsapatunk.

Nagyszerű teljesítményt nyújtva, bejutott az országos döntőbe az Illés Akadémia Spirit! A három selejtező összesített pontszámai alapján a hatodik helyen végeztünk, amely biztosította számunkra a továbbjutást, hiszen a legjobb 8 csapat kap lehetőséget a döntőben való szereplésre.

Az utolsó selejtező nem volt zökkenőmentes számunkra. 1,5 pontos pontlevonás miatt nehéz helyzetbe kerültünk, de a korábbi két selejtezőn elért eredményeink és az utolsó körben mutatott teljesítményünk elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy összesítésben megszerezzük a továbbjutáshoz szükséges helyet. A levonást rajtunk kívül álló ok: egy nemzetközi versenyen való továbbjutás miatti időpontütközés okozta. Nem tudtunk megjelenni az alsóági elődöntőn…

Kitartásunk és elszántságunk meghozta gyümölcsét, hiszen sikerült bekerülnünk az ország legjobb Rocket League-csapatai közé. A döntőben minden bizonnyal izgalmas mérkőzések várnak ránk, nagyon kíváncsiak vagyunk. A mérkőzéseket végig lehet majd követni a Hungarian Rocket League Tournament Twitch csatornáján. A döntő időpontja júniusban lesz, a pontos kezdéssel jelentkezünk Twitter-csatornánkon!

Gratulálunk a csapatnak! Hajrá, #IAS!