Bejutott a magyar ligába az Illés Akadémia Spirit CSGO-csapata

Bejutott a magyar ligába az Illés Akadémia Spirit CSGO-csapata

Veretlenül meneteltek a szombathelyiek.

A selejtezők során nagyon simán, tulajdonképpen vesztett pálya nélkül jutott el az Illés Akadémia Spirit a felsőági döntőbe. Itt a DEAC csapatát fogadtuk, ám a szenzációs formánkból ők sem tudtak kizökkenteni bennünket, és 2–0-s eredménnyel jutottunk be a TippmixPRO következő évadjába. Ez azt jelenti, hogy továbbra is tartjuk az IAS szokását, azaz nem tartanak nélkülünk magyar első osztályt a liga rendszerű játékokban!

A bajnokság következő részében, az alapszakaszban két, négy csapatot felvonultató csoportban GSL-formátumban mérkőznek meg az alakulatok május 9-e és június 10-e között minden hétfőn és csütörtökön. Mind a tíz fordulót élőben közvetíti az Esport1 szakértőkből álló csapata.

A verseny négyes döntőjében a csoportok 2-2 legjobb gárdája csap össze 2022. június 22-24. között, ekkor dől el ki lesz a TippmixPro CS:GO Masters 2022-es évad magyar bajnoka.

A díjazás kiemelkedő hazai viszonylatban: minden csapat, aki az alapszakaszban megkezdi a versenyzést, garantált 150.000 Ft alapdíjazásban részesül. Mind a tíz alapszakasz-mérkőzés (BO5) után a csapatok az eredménytől függően összesen 100.000 forint díjazásban részesülnek találkozónként.

A végső helyezések alapján a következő díjak szerezhetőek meg:

  1. helyezett: 2.000.000 forint
  2. helyezett: 1.000.000 forint
  3. helyezett: 500.000 forint
  4. helyezett: 300.000 forint

A közvetítéseket az esport1 twitch csatornáján, a twitch.tv/esport1tv csatornán lehet majd követni!