Bátran lehet építeni az U14-es lányok Sopron elleni teljesítményére

Bátran lehet építeni az U14-es lányok Sopron elleni teljesítményére

A mieink összeszedett, fegyelmezett játékkal rukkoltak elő és remekül helytálltak a tabella második helyezettje ellen.

Viktória FC – SC Sopron 0–3 (0–1, 0–1, 0–0, 0–1)
Viktória FC:
Kiss N. – Kovács L., Csejtey K., Sinkó D., Horváth L., Végh L., Kulcsár N., Jánosi B., Vizaver D., Iszak J. Vezetőedző: Simonné Tamássy Judit.

Igencsak nehéz mérkőzés várt U14-es pre-akadémiai csapatunkra, amely a bajnoki címért versenyben lévő Sopron együttesét látta vendégül. A papírforma nem azt vetítette előre, hogy a hazaiak a találkozó esélyesei, ennek ellenére nagy küzdőszellemről tettek tanúbizonyságot a lányok és bizony kemény csatára késztették a remek erőkből álló vendégeket, amire mindenképpen lehet építeni a későbbiekben.

Utolsó hazai mérkőzésünket játszottuk az ősszel, a lányok pedig minden dicséretet megérdemelnek. Nagyon jó hozzáállással, mentalitással fociztunk, aminek az lett az eredménye, hogy igencsak megnehezítettük a bajnokság második helyezettjének a dolgát. Többször is elmondtam már, hogy zömében 11-12 éves lányokból áll a csapatunk, így kell felvennünk a versenyt azokkal, ahol idősebb, fizikálisan erősebb játékosok vannak. Úgy érzem, egyre inkább beérni látszik az a munka, amit elvégzünk, ezt ez a mérkőzés is mutatja. Egy találkozónk van még, csütörtökön Csepelre utazunk és mindent megteszünk, hogy szép eredménnyel térhessünk haza

– értékelt a mérkőzés után Simonné Tamássy Judit.