Bátran felvállalta a párharcokat az Illés Akadémia U14

Bátran felvállalta a párharcokat az Illés Akadémia U14

Kemény ellenfélnek bizonyultak a nagyszombatiak.

Spartak Trnava U14 – Illés Akadémia U14 4–1 (2–0)
Illés Aka. U14:
Schepanski – Bock, Székely, Fonnyadt, Takács Á. – Magadics, Molnár B., Módly – Angler, Lakatos, Szalma. Cserék: Hajba – Szakács, Dobovánszky, Vincze, Oláh, Németh B., Reiber. Vezetőedző: Nagy László.
Gólszerző: Molnár B. (70., 4–1)

Az edzőtábor helyszínéül Szombathelyt választó Spartak Trnava U14 az Illés Akadémia hasonló korosztályát választotta ellenfélül. A nagyszombatiak egészen kiemelkedő fizikális paraméterekkel bírtak, amihez gyorsaság is párosult. A fölényüket mi kombinatív játékkal igyekeztünk ellensúlyozni. A gólokat a piros-feketék szerezték, de nekünk is sikerült betalálnunk. Egy szép támadás végén a középre belőtt labdát Molnár Barnabás fejelte a kapuba, kialakítva a 4–1-es végeredményt.

Az eredményen kívül semmilyen negatív érzés nincsen bennem – mintha biológiailag két évvel előttünk jártak volna az ellenfeleink. Magas, erős játékosok alkották keretüket, nagy volt fizikailag a különbség. Tanulságos volt a találkozó, sok jó dolgot láttam csapatként és egyénileg is, mentálisan pedig óriásit nyújtottak a srácok, hiszen a Dávid–Góliát-küzdelemben felvettük a versenyt, eljutottunk az ellenfél kapujáig, és bátran mentünk bele a párharcokba. Az utolsó pillanatig volt bennünk hit, ez pedig abszolút előremutató

– értékelt Nagy László vezetőedző.