Balszerencsés vereséget szenvedett Felcsúton az U15

Balszerencsés vereséget szenvedett Felcsúton az U15

1–1-nél két labdánk is volt az előny megszerzéséhez.

Puskás Akadémia FC U15 – Illés Akadémia U15 2–1 (1–0)
Illés Aka. U15.: Németh H. – Bonchis, Stefanich, Kopácsi Á., Koósz (Szentkirályi, 36.) – Bodrogi (Csörnyei, 41.), Bolla, Balikó – Sabia, Katona, Takács-Földes (Wolf, 53). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerző: Kopácsi Á. (56., 1–1)

Az első játékrész főként mezőnyjátékkal telt, a kapuk csak nagyon ritkán forogtak veszélyben. A 37. percben így mondhatni teljesen váratlanul szereztek vezetést a hazaiak: ápolás miatt csak 10 játékosunk volt a pályán, amikor Rózsa Dániel egy szerencsésen eléje kerülő labdát a kapunkba továbbított.

Szünetben a sérülések miatt Németh Richárd kénytelen volt átalakítani a csapata hadrendjét. Ez a váltás viszont be is jött. Az 56. percben Kopácsi Áron szép kapáslövésével egyenlítettünk, majd két komoly ziccert is kidolgoztunk, ám sajnos Wolf Gergő és Katona István is elhibázta lehetőségét, így pedig egészen a 74. minutumig maradt az 1–1-es állás. Ekkor a hazaiak egyik ukrán légiósa, Dmitro Lahuncov szép egyéni akció végén lőtt a hálóba, és ezzel el is döntötte a három bajnoki pont sorsát.

Az első félidő nem tetszett, de a második játékrészre egyértelműen lehet a jövőben alapozni. Szünet után jól játszottak a srácok, még a győzelem is összejöhetett volna, de a sors megbüntetett bennünket a kihagyott ziccerekért. Véleményem szerint egy egál mérkőzést nyert meg a lehetőségeivel jobban sáfárkodó hazai gárda

– összegezte a látottakat Németh Richárd vezetőedző.