Az utolsó pillanatokban úszott el a pontszerzés

Az utolsó pillanatokban úszott el a pontszerzés

Kifejezetten sportszerű légkörben lezajlott mérkőzésen Edzőink 4–3-as vereséget szenvedtek az LK Bulls gárdájától.

A városi kispályás bajnokság A-csoportjának 18. fordulójában Edzőink az LK Bulls együttesével találkoztak. A mieink keretét ezúttal Schmidt Gábor – Sátori Barnabás, Horváth András, Fazekas Norbert, Szabella Olivér, Bokor Ádám, Bíró Bence és Győrffy Mátyás alkotta. A két utóbbi mezőnyjátékos ezen a derbin mutatkozott be a csapatunkban.

A mérkőzés első 20 perce amúgy mezőnyjátékkal telt, nem igen adódtak komolyabb lehetőségeket, így cseppet sem meglepő, hogy a derbi 0–0-ra állt. A 22. minutumban aztán az LK Bulls szerezte meg a vezetést, de erre nagyon gyorsan válaszoltunk: Bokor Ádám átadása után Szabella Olivér szépségdíjas találattal egyenlített. Nem sokkal később pedig már 2–1 volt a javunkra, ugyanis Fazekas Norbi egy labdaszerzést követően lőtt a hálóba.

A 2–1-es vezetésünkről induló második félidő elején mindkét kapusnak bőven volt dolga, Smicinek is több bravúros védést kellett bemutatnia. Ezt követően rövid időn belül kétszer is betalált az ellenfél, így már ők mentek 3–2-re. Az 50. percben aztán jött Horváth Bandi, aki ezúttal is meglőtte a tőle már megszokott bombagólját. Sajnos a döntetlenszagú mérkőzés az utolsó pillanatokban az LK Bulls javára dőlt el: egy szöglet után találtak a hálónkba, és ezzel 4–3-ra megnyerték a kifejezetten sportszerű légkörben lejátszott mérkőzést.

LK Bulls – Illés Akadémia Edzők 4–3 (1–2)
Gólszerzők:
Szabella O., Fazekas N., Horváth A.