Az utolsó negyedre maradt a döntés

Az utolsó negyedre maradt a döntés

Az első három etap után még gól nélküli döntetlenre állt a Király SE otthonában az U12-es csapatunk, ám a záró 20 percben a hazaiak kétszer is betaláltak, így 2–0-ra nyerték meg az ellentétes félidőkből álló összecsapást.

Király SE U12 – Illés Akadémia U12 2–0 (0–0, 0–0, 0–0, 2–0)
Illés Aka. U12.: Schepanski – Németh B., Székely, Győrvári – Molnár B., Módly – Bock, Orbán, Lakatos. Cserék: Hajba – Szalma, Mihók, Szakács. Vezetőedző: Tóth Zsolt.

Határozottan jól kezdtek ifjú akadémistáink és nagyon hamar jelentős labdabirtoklási fölényt sikerült kiharcolniuk. Ez pedig komoly helyzeteket is hozott magával. Az első két negyedet követően akár több találattal is vezethettünk volna, de sajnos Orbán Roland, Molnár Barnabás, Lakatos Krisztián, valamint Módly Samu sem tudta kihasználni gólszerzési lehetőségét. Mivel a kontrákra berendezkedő hazaiak sem találtak be, a félidőben 0–0-ra álltak a küzdő felek.

A harmadik játékrészben aztán szép lassan átvették az irányítást a vendéglátók és innentől kezdve nekik adódtak ziccereik fáradó akadémistáink ellen. Ezek közül pedig kettőt a záró 20 percben ki is használtak, így végül 2–0-ra nyerték meg az ellentétes félidőkből álló összecsapást.

Azt kell mondanom, hogy a második félidő alapján megérdemelten nyertek a hazaiak. Nálunk ez most egy átmeneti periódus, mivel most jönnek vissza a betegségből kilábaló játékosaink. Az utóbbi időszakban nagyon keveset tudtunk együtt edzeni. Türelmesnek kell lennünk, feltétlenül pozitívan kell hozzájuk állnunk. Ez persze nem okozhat gondot, mivel akadémiánk filozófiája egyértelműen gyermekközpontú

– nyilatkozta a mérkőzés után Tóth Zsolt vezetőedző.