Az Union League döntőjében került az Illés Akadémia Spirit

Az Union League döntőjében került az Illés Akadémia Spirit

A hét közepén a spanyol League of Legends Liga, azaz a Union League elődöntőjét rendezték meg.

Az Illés Akadémia Spirit ellenfele a koreai légióst is a soraiban tudó spanyol DBK Code csapata volt. A mieink kicsit talán túl magabiztosan kezdték a BO3-as küzdelem első mérkőzését. (Az esport BO3-as kifejezést azt takarja, hogy egy küzdelmen belül két mérkőzést kell megnyerni.) A meglepően jól indító (és egyébként a liga másik, győzelemre is esélyes együttese) DBK az első pár percben már úgy startolt, hogy dominálni fog az egész mérkőzés során. Hamar hátrányba is kerültünk, ennek ellenére sokáig versenyben voltunk a meccsen, ám kénytelenek voltunk végig az eredmény után futni, így DBK-győzelemmel ért véget a mérkőzés.

A második meccsre a srácaink „felültek a székben” és egy szorosabb összecsapás során győzni tudtak, így sikerült egyenlíteni. Mindez azt jelentette, hogy készülhettünk a mindent eldöntő harmadik mérkőzésre. Ezen a harmadik mérkőzésen már kijött a csapatunk felkészültsége: mind fizikálisan, mind mentálisan. Tulajdonképpen könnyen legyűrték a már láthatóan fejben fáradt ellenfelet, és könnyű szerrel behúztuk a harmadik összecsapást.

2–1-es összesítéssel tehát az Illés Akadémia LOL-csapata a Union League döntőjébe jutott, ahol várjuk az ellenfelünket. A másik elődöntőben a spanyol Jamaus Gaming játszik a szintén hispán ECORP csapatával.

A döntő időpontja még nem ismert számunkra.