Az U9-es csapatunk kiemelkedően futballozott

Az U9-es csapatunk kiemelkedően futballozott

Hujber Gábor kiemelte: folyamatosan megnyertük az 1:1 elleni párharcainkat.

Az Illés Akadémia U9-es korosztálya hazai pályán fogadta a hetedik fordulóban újperinti, veszprémi és zalaegerszegi ellenfeleit. Hujber Gábor a Hende Noel, Novák Benett, Rajos Ádin, Kalmár Kornél, Papp Olivér, Tóth Dávid, Vígh Olivér, Sömenek Bálint, Menyhárt Amin összeállítású keretet játszatta ma.

Eredményeink:

Illés Akadémia U9 – Király SE U9 12–2

Illés Akadémia U9 – Veszprémi FC USE U9 8–0

Illés Akadémia U9 – ZTE U9 3–1

Ismét kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a srácok, a múlt heti remek teljesítményüket még fokozni tudták a gyerekek és veretlenül, mindhárom találkozót magabiztosan megnyerve zártuk a mai napot.

Mind a három mérkőzésen kiemelkedően játszottunk. Hogy rendben legyen a motivációnk, az alapvetés nálam, ám a mai nap figyelemben, koncentrációban, illetve technikailag és taktikailag is extra teljesítményt nyújtott minden játékosom. Ami számomra külön öröm, hogy a labdakihozatalban folyamatosan megnyertük az 1:1 elleni párharcainkat, és ebből létszámelőnyös támadásbefejezési lehetőséget alakítottunk ki, amit szinte mindig tökéletesen játszottak le a gyerekek. Mindebből következik, hogy rengeteg gólt szereztünk. Kiemelkedően teljesít a csapat már több hete: ez igaz mind az edzésekre, mind a mérkőzésekre, amihez szívből gratulálok mindenkinek

– mondta Hujber Gábor.