Az eső sem zavarta a csapatokat

Az eső sem zavarta a csapatokat

Az Illés Akadémia U8 a Sárvár FC-t látta vendégül.

Szerda délután 4X20 perces edzőmérkőzést játszottunk a Sárvár FC U8-U9-es vegyes csapata ellen. Az együttesek 4+1-es felállásban szerepeltek, a szabályok pedig a Bozsik-előírások szerint alakultak.

Pados József a Fazekas Benedict, Francsics Máté, Gyöngyösi Ruben, Henc Dénes, Horváth Ábel, Kárász Miron, Könye Gergő, Nagy-Szabó Benett Péter összetételű kerettel dolgozott.

Az első ilyen jellegű megmérettetése volt a gyerekeknek. Ebben a felállásban még nem játszottak meccset eddig az edzésen kívül. Nagyon ügyesek voltak, sok szép megoldást láttam támadásban. A kapusunkat bevonva jól alkalmaztuk a 2:1 elleni játékot, utána szépen beléptünk a labdával támadásba. Itt hoztunk sokszor rossz döntést, passz helyett cseleztünk és fordítva. Az egyéni védekezés jól működött, a társ segítése még annyira nem. Az utolsó negyedben már láttam a fáradságot a gyerekeken, ebben a részben több volt a pontatlanság. Összeségében pozitív volt a mérkőzés, egyértelműen szolgálta a gyerekek fejlődését. Látszott rajtuk mennyire élvezték, hogy a pályán lehetnek, ez pedig rendkívül fontos visszajelzés

– értékelte a találkozót Pados József vezetőedző.