Az első bő 50 percre lehet építkezni

Az első bő 50 percre lehet építkezni

Vezetett, de nem tudta megtartani előnyét U14-es csapatunk a fővárosban.

Honvéd-MFA U14 – Illés Akadémia U14 2–1 (0–0)
Illés Aka. U14:
Hajba – Bock, Fazakas, Fonnyadt, Takács Á. – Magadics (Szabó B., 41.), Módly, Szalma (Reiber, 79.) – Bujdos (Székely, 57.), Orbán (Szakács, 63.), Dobovánszky (Angler B., 41.). Vezetőedző: Körhöcz György.
Gólszerző: Fonnyadt (50., 0–1)

Az U14-es Kiemelt bajnokságban 21 fordulót követően négy pont választotta el egymástól a Honvéd-MFA és az Illés Akadémia együttesét – azon volt Körhöcz György korosztálya, hogy szűkítsék ezt a különbséget.

Maga a meccsen nehezen indult számunkra – voltak gondjaink az első tíz percben –, de aztán alkalmazkodtunk, folyamatosan nyomást helyeztünk a hazaiakra. Játéképítésben birtokoltuk a labdát. Több kapura tartó lövésünk volt, és két ziccerünk is, de gólt nem tudtunk rúgni egyikből sem. Hátul azonban végig stabilak voltunk.

A szünetben kettőt is cserélt a stáb. Fonnyadt Zétény az 50. percben szabadrúgásból a vezetést is megszerezte a zöld-fehéreknek. Az 55. percig jól néztünk ki, ám a gól ma inkább ránk tett nyomást. Nem játszottunk jól ezt követően, nem vállaltuk be a futásokat, a széleken rosszul védekeztünk. A beadások jöttek sorra, egy rövid mentés után egyenlítettek a kispestiek, majd egy jobb oldali akció végén egy fejesből fordítottak is. Próbáltunk változtatni, de nem sikerült egyenlíteni, így 2–1-es vereséget szenvedtünk.

Sajnálom ezt a mérkőzést, sokkal több volt a mai napban. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, agresszívak voltunk, mindez kitartott a gólunkig. Onnantól aztán ennek az ellentétje következett, nem voltunk bátrak, így a Honvéd megérdemelten egyenlített. 1–1 után pedig megint ők találtak be… Az összkép alapján az első félidőben kellett volna eldöntenünk a meccset. Az első játékrészre lehet építeni, a másodikat pedig ki kell javítanunk

– nyilatkozta Körhöcz György.