Az elején ránk ijesztettek az újpestiek

Az elején ránk ijesztettek az újpestiek

Ugyan már a második percben hátrányba kerültek U15-öseink, de a lényeg, hogy a végén mi örülhettünk 2–1-es sikerünknek.

UTE U15 – Illés Akadémia U15 1–2 (1–2)
Illés Aka. U15.:
Németh B. – Kiss B. (Tasnádi Á., 41.), Bolla Á., Kelemen, Virág (Markó, 63.) – Meskó, Söptei (Szücs P., 49.), Hende – Krone (Molnár L., 75.), Klement (Tóth E., 49.), Szele (Sipos-Kiss, 41.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerző: Klement (23., 1–1; 31., 1–2)

Megilletődötten kezdték a meccset akadémistáink és a hazaiak ezt kihasználva már a találkozó 2. percében megszerezték a vezetést. Ezt követően is sokkal jobban pörögtek a fővárosiak, akik két nagy helyzetet is kialakítottak, de szerencsénkre nem tudták növelni az előnyüket. Az első negyedóra végén aztán elkezdtek focizni Németh Richárd és Varga Roland tanítványai is, akik a 23. minutumban ki is egyenlítettek: Söptei Bálint beadását Klement Dávid csúsztatta fejjel a kapuba.  Nem sokkal később pedig már 2–1 volt ide, ugyanis Szele Máté beívelése után ismét Klement Dávid volt eredményes. Szünet előtt még Bolla Áron találta el a kapufát, de az eredmény nem változott, így a félidőben egy góllal vezettek a mieink.

A második félidőben aztán már egyértelműen a mi csapatunk dominált. Több ziccert is kidolgoztunk, de újabb találatot már nem sikerült elérnünk. Két alkalommal is a kapufa segítette ki a hazaiakat, akik végül ennek köszönhetően (is) megúszták egy 2–1-es vereséggel.

Azt gondolom, hogy egy fizikálisan erős, kellemetlen ellenfelet tudtunk legyőzni. Úgy érzem, hogy azért játékban mi voltunk jobbak, szó szerint futballozva tudtunk nyerni. Mindenki hozzátette a magáét, a cserék is sokat segítettek. Büszkék vagyunk a csapatra, mert szívvel-lélekkel játszott. Dolgozunk tovább

– összegezte a látottakat Németh Richárd vezetőedző.