Az 11teamsports és a Stabilo közösen köszöntötte három korosztályunk legjobbját

Az 11teamsports és a Stabilo közösen köszöntötte három korosztályunk legjobbját

Ajándékcsomag lett a jutalmuk.

Az Illés Akadémia megkeresést kapott két európai óriásvállalattól. Az 11teamsports a legnagyobb futball- és csapatsport-áruházak egyike, míg a Stabilo másfél évszázados múltra tekint vissza, és a világon mindenhol megtalálhatóak az általuk készített íróeszközök.

A sport és a tanulás: ezen két fontos, egymást segítő és sokszor kiegészítő tevékenység mentén gondolkodott közösen a két cég. Olyan ajándékcsomagot állítottak össze, amelyet mindkét területen rendkívül hasznos tárgyak alkottak. Egy írószerkészletet, amely színes és grafitceruzákat, postairónt és tűfilcet tartalmaz, továbbá hátizsákot és kulacsot.

A sportfelszereléseket az 11teamsports, míg az írószerkészletet a Stabilo állította össze. A célunk az volt, hogy olyan hasznos ajándékokkal jutalmazzuk a korosztályok legjobbjait, amelyeket a sportolásban és a tanulás során is hasznosítani tudnak. A kampányunk arról szólt, hogy felhívjuk a figyelmet arra, milyen jelentőséggel is bír az iskolai előmenetel a futball és sportolás mellett

– emelte ki Pavelcsák Zsolt, az 11teamsports Hungary Kft. team sales managere.

A rendezvényen az Illés Akadémia és a Lurkó UFC három-három korosztályának kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosait díjazták. Az Illés Akadémia U7-es korosztályból Fazekas Benedict, az U8-asok közül Kovács Levente, míg az U9-eseknél Kalmár Kornél részesült az év végi díjazásból. Gratulálunk és nagyon köszönjük, hogy ilyen sok szülő is kilátogatott az eseményre!