Az 11teamsports, a STABILO és az Illés Akadémia díjazta a kiskorosztályokat

Az 11teamsports, a STABILO és az Illés Akadémia díjazta a kiskorosztályokat

Ajándékcsomagot kaptak az U7, U8, U9 és U10-es korosztályaink legjobbjai.

Az Illés Akadémia, az 11teamsports és a STABILO együttműködése már hosszú időre tekint vissza. A világ egyik legnagyobb futball- és csapatsport-áruháza, valamint a másfél évszázados múltú íróeszköz-készítő cég közös ajándékcsomagot raktak össze, amivel négy korosztályunk legjobbjait köszöntöttük.

A sport és a tanulás: ez a két fontos, egymást kiegészítő tevékenység mentén gondolkodtunk közösen. Az 11teamsports és a STABILO ajándékcsomagja írószerkészletet (golyós- és zseléstollat, szövegkiemelőt, filctoll- és színes ceruzakészletet, és egy színezhető-mosható tolltartót), valamint tornazsákot és labdát tartalmaz.

A kampányunk arról szólt, hogy felhívjuk a figyelmet arra, milyen jelentőséggel is bír az iskolai előmenetel a futball és sportolás mellett. Azzal a céllal érkeztünk, hogy hasznos ajándékokkal jutalmazzuk a korosztályok legjobbjait. A csomagot együtt állítottuk össze: a sportfelszereléseket az 11teamsports, míg az írószerkészletet a STABILO tette bele

– emelte ki Pavelcsák Zsolt, az 11teamsports Hungary Kft. team sales managere.

A rendezvényen az Illés Akadémia és a Lurkó UFC négy-négy korosztályának kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosait díjazták. Az Illés Akadémia U7-es korosztályból Pungor Dominik, az U8-asból Fazekas Benedict, az U9-esek közül Kovács Levente, míg az U10-eseknél Kalmár Kornél részesült az év végi díjazásból. Gratulálunk és nagyon köszönjük, hogy ilyen sok szülő is kilátogatott az eseményre!