Az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia bemutatja: január legjobb játékosa

Az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia bemutatja: január legjobb játékosa

Utánpótlás-nevelő centrumunk két világcég, az 11teamsports és a Bestrong támogatásával 2024-ben is kiosztja a hónap legjobb játékosa címeket.

A Nyugat-magyarországi Utánpótlás-nevelési Centrum konferenciatermében gyűltek össze akadémiai korosztályaink. A fiúknál az U15-ös, az U16-os, az U17-es és az U19-es, míg a leányoknál az U15-ös, az U17-es és az U19-es csapatok. Bakos Roland, az Illés Akadémia szakmai igazgatója kiemelte, hogy partnereinkkel, az 11teamsports-cal és a Bestronggal közösen született döntés arról, hogy a januárban nyújtott edzésprodukció és mérkőzésteljesítmény alapján ki lesz az Illés Akadémia legjobb fiú játékosa. A felkészülés ezen fázisában nem egyszerű teljesíteni: a jók között a legjobb U16-os támadónk, Krone Niklas lett!

Rugovics Vendel, az Illés Akadémia női részlegének szakmai igazgatója úgy foglalta össze, hogy január hónap legjobbja

rendre stabil, megbízható teljesítményt nyújt, ami a csapatra, a társakra is nagy hatással van. Fiatal kora ellenére egy rendkívül érett, intelligens játékosról van szó, aki hatalmas utat tett meg és óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt időszakban. Remek fizikai adottságokkal rendelkezik, gyors, mindemellett kiválóan olvassa a játékot, ami szintén játékintelligenciájáról árulkodik. Hozzáállása, munkamorálja példaértékű, s nem csak a pályán, de azon kívül is nagyon fontos és meghatározó tagja a csapatnak. Január hónap legjobbja: Derényi Alíz!

A hónap legjobbjai díszes, nevükkel gravírozott serleget kaptak, valamint 50.000 forint értékű sporteszközökre-sportfelszerelésekre beváltható utalványt az 11teamsports és a Bestrong jóvoltából. Emellett pedig fényképük felkerült az épületünk lobbyjában található „A hónap legjobb játékosa” tablójára, ami hirdeti a 2023/2024-es bajnoki szezon legkiválóbban teljesítő labdarúgóit és motiválja növendékeinket.

Facebook- és Instagram-oldalunkon nyilatkoztak is a díjazottak!