Az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia bemutatja: augusztus és szeptember legjobbjai

Az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia bemutatja: augusztus és szeptember legjobbjai

Ismét kiosztásra kerültek az 11teamsports és a Bestrong támogatásával az Illés Akadémia „A hónap legjobb játékosa” megtisztelő címei.

Kétszer is megtelt az Illés Akadémia konferenciaterme: előbb a leányoknál az U15-ös, az U17-es és az U19-es, majd a fiúknál az U15-ös, az U16-os, az U17-es és az U19-es korosztályok jelentek meg, hogy megtudják, kik lettek a legjobbak augusztus és szeptember hónapokban.

A női szakág részéről Csertői-Juhász Anita akadémiaigazgató és Rugovics Vendel, szakmai igazgató köszöntötték a díjazottakat.

Augusztusban az U15-ös csapatunk egyik motorja, szíve-lelke, az óriási munkabírású, magas játékintelligenciájú Bihari Patrícia lett a legjobb! Pati nem csak a pályán, hanem azon kívül is korosztálya egyik oszlopa, minden tekintetben igazi vezéregyéniség!

Személyisége, magabiztossága, óriási egyéni fejlődése és kitartó munkája alapján szeptember hónap legjobbja az U17-esek és az U19-esek között is komoly szerepet betöltő Kocsi Petra lett! Ő az első kapus, aki megkapta ezt a díjat: rendkívül céltudatos, eltökélt, kitűzött álmaiért pedig mindent meg is tesz!

Akadémiánk alapító-igazgatója, Illés Béla, valamint a férfi szakág szakmai igazgatója, Bakos Roland adták át az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia közös döntése alapján a legjobbnak választottak serlegeit.

Augusztusi teljesítménye alapján az U15-ös csapatunk kiválósága, Bosnyák Botond lett a díjazott. Szeptemberben pedig a két fronton, az U19-esek között, valamint a Szombathelyi Haladás II. együttesében is szereplő, a 10 bajnoki mérkőzésen 10 gólig jutó Pruska Dániel részesült a díjban!

A hónap legjobbjai díszes, nevükkel gravírozott serleget kaptak, valamint 50.000 forint értékű sporteszközre-sportfelszerelésre beváltható utalványt az 11teamsports és a Bestrong jóvoltából. Emellett pedig fényképük felkerült épületünk lobbyjában található „A hónap legjobb játékosa” táblájára, ami hirdeti a 2023/2024-es szezon legkiválóbban teljesítő labdarúgóit és motiválja növendékeinket.

Az Illés Akadémia Facebook- és Instagram-oldalán elérhetőek a díjazottakkal készült videóinterjúk!