Az 11teamsport, a Bestrong és az Illés Akadémia bemutatja: november hónap legjobbjai

Az 11teamsport, a Bestrong és az Illés Akadémia bemutatja: november hónap legjobbjai

Ebben a naptári évben utolsó alkalommal osztottuk ki az 11teamsports és a Bestrong támogatásával az Illés Akadémia hónap legjobb játékosai címeket.

Az Illés Akadémia konferenciaterme adott otthont a díjátadónak: a fiúknál az U15-ös, az U16-os, az U17-es és az U19-es, míg a leányoknál az U15-ös, az U17-es és az U19-es csapatok játékosai közül kerülhetett ki március hónap legjobbjai.

Akadémiánk alapító-igazgatója, Illés Béla, valamint Halmai Gábor kuratóriumi elnök mellett szakmai igazgatónk, Bakos Roland számolt be a döntésről. Elmondta: az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia közösen hozott határozatot arról, hogy ebben az évben kiosztjuk a hónap legjobb játékosa címeket.

A novemberi teljesítményeket tekintve többen olyan magas szinten teljesítettek, ami alapján jó eséllyel pályáztak az Illés Akadémia legjobb fiú játékosa címre. A választás Szabó Bencére esett, aki az U17-es és az U19-es korosztály mérkőzései mellett bemutatkozhatott a Haladás II. együttesében, és rendre átlag feletti produkcióval rukkolt ki.

A női szakág novemberi legjobbja nem csak ebben a hónapban, hanem az egész ősz során kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Példaértékű hozzáállással dolgozik azért, hogy folyamatosan fejlődjön, ennek pedig mérkőzésről mérkőzésre meg is lett az eredménye. Nagyon fontos gólokat szerzett, és oroszlánrésze van abban, hogy korosztálya őszi elsőként várhatja a bajnokság folytatását. November hónap legjobbja: Mesterházy Ivett!

A hónap legjobbjai díszes, nevükkel gravírozott serleget kaptak, valamint 50.000 forint értékű sporteszközre-sportfelszerelésre beváltható utalványt az 11teamsports és a Bestrong jóvoltából. Emellett pedig fényképük felkerült épületünk lobbyjában található „A hónap legjobb játékosa” táblájára, ami hirdeti a 2023/2024-es bajnoki szezon legkiválóbban teljesítő labdarúgóit és motiválja növendékeinket.

Facebook– és Instagram-oldalunkon megtekinthetőek a videók a díjazottak nyilatkozataival.