Akadémiák Viadala

Akadémiák Viadala

Tíz csapat méri össze tudását az első alkalommal megrendezésre kerülő teremfoci tornán. A mieink határozottan erős kerettel keltek csütörtökön útra.

Nagyon úgy fest, hogy a visszalépések miatt összesen tíz gárda lép parkettre a Miskolcon megtartandó I. Akadémiák Viadalán. A mieink szinte egy az egyben azzal a csapattal szerepelnek majd az erőfelmérőn, mellyel tavaly a Szombathelyi Kispályás Labdarúgó Bajnokság A-csoportjában az első helyen végeztek. Kóbor László vezetőedző keretét két kapus (Németh Gábor, Schmidt Gábor), valamint tizenegy mezőnyjátékos (Illés Béla, Halmai Gábor, Tóth Miklós, Bakos Roland, Halmai Ramon, Havasi Márton, Tóth Máté, Sátori Barnabás, Szabella Olivér, Varga Roland, Fazekas Norbert) alkotja.

A rendező DVTK Labdarúgó Sportakadémia illetékesei a résztvevő tíz együttest kettő, egyenként öt-öt gárdát felvonultató csoportba sorsolták. A mieinknek az előcsatározások során sorrendben a Ferencváros, a Várda LA, az MLSZ, valamint a DVSC-LA együttesével kell megmérkőzniük. A csoportból az első kettő az elődöntőkbe jut, míg a többiek a helyosztókon folytathatják a küzdelmeket.

A torna pénteken délelőtt 10 órakor kezdődik, az eredményhirdetésre pedig előreláthatólag délután 5-kor kerül sor. A meccsek 2X10 percesek lesznek, a csapatokat pedig hat fő (5+1) alkotja majd.

Hajrá, Illés Akadémia!