A torna végére jöttek bele igazán U10-eseink

A torna végére jöttek bele igazán U10-eseink

A ZTE ellen már azt kapta vissza a srácoktól Faggyas Milán, amit az előző két meccsen is szeretett volna.

Az U9-es és az U11-es csapatunk mellett Faggyas Milán U10-esei is pályára léptek ma a kiemelt regionális bajnokságban. A Király Sportlétesítményben lejátszott 1×30 perces mérkőzések során a mieink először a hazaiakat verték 3–1-re, aztán a Veszprém gárdáját győzték le 4–1-re, majd végül a ZTE ellen nyertek 4–3-ra.

Az első két mérkőzéssel annak ellenére sem voltam teljesen elégedett, hogy mindkettőn nyertünk. Játékban viszont nem azt kaptam vissza a srácoktól, amit szerettem volna. Viszont a ZTE ellen már több olyan tudatos elem jelentkezett a játékunkban, amit előzetesen elterveztünk. Lényegében arra a meccsre szoktuk meg igazán a körülményeket, a pálya talaját. A torna elején kicsit nehezen lendültünk játékba, de a végén már azt láttam, amire vártam. Szép labdakihozatalból építettük fel a támadásainkat, melyek végén helyzeteink adódtak. Gólokat szereztünk és sokat lőttünk kapura. Néhány gyermeteg hibát is vétettünk, de ezeket majd kiküszöböljük. Mindenki kiadott magából mindent. A hozzáállással nem volt semmi probléma. Büszke vagyok a srácokra

– nyilatkozta Faggyas Milán, aki a Hende Noel – Rajos Ádin, Tóth Dávid, Sömenek Bálint, Novák Benett, Papp Olivér, Vigh Olivér, Kalmár Kornél, Dávid Marcell, valamint Angler Noé alkotta keretet dirigálta a mai napon.