A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát

A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát

Hiába játszott fölényben és dolgozott ki több ziccert is Felcsúton U16-os csapatunk, a sok elhibázott lehetőség miatt 2–0-s vereség lett a mérkőzés vége.

Puskás Akadémia FC U16 – Illés Akadémia U16 2–0 (1–0)
Illés Aka. U16.:
Molnár-Végh – Bonchis (Szentkirályi, 81.), Bolla B., Bodrogi, Deme – Kopácsi Á., Csörnyei (Stefanich, 46.), Horváth A. (Smeringa, 73.) – Kopácsi B. (Takács-Földes, 68.), Katona, Baján (Horváth B., 81). Vezetőedző: Németh Richárd.

Az idei második tétmérkőzésén a listavezető Puskás Akadémia otthonában lépett pályára Németh Richárd és Körhöcz György legénysége. A találkozó első percei puhatolózással teltek, majd kissé váratlanul vezetést szereztek a hazaiak: a 13. minutuman egy eladott labdánkat kihasználva Mondovics Kevin vette be a kapunkat. Ezt követően viszont akadémistáink átvették az irányítást és szinte futószalagon dolgozták ki a helyzeteket. Kopácsi Áron akár három gólt is szerezhetett volna, de Katona István lábában is benne volt az egyenlítésünk. A ziccereink azonban sajnos kimaradtak, így a szünetben 1–0-ra mentek a felcsútiak.

Térfélcserét követően is a mieink domináltak, amit tucatnyi szöglet és több nagy helyzet is bizonyított. A lehetőségeket viszont ezúttal sem tudtuk gólra váltani. És ahogyan ilyenkor lenni szokott: a vendéglátók a hajrában egy kontra végén ismét betaláltak, így pedig 2–0-ra nyerték meg az összecsapást.

Egy rossz szót sem tudok mondani a srácokra, mert nagyon sokat tettek bele ebbe a meccsbe. A találkozó elején alkalmazkodnunk kellett a felülethez, mivel idén még nem nagyon játszottunk füvön. Ráadásul ez csak a második tétmeccsünk volt tavasszal. A játékkal így is elégedett lehetek, az eredménnyel viszont nem. Ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül elhibázni. Ettől függetlenül megyünk tovább és már szombaton megpróbálunk javítani

– nyilatkozta a meccs után Németh Richárd vezetőedző.