A nádasdi felnőttek nyertek az U16 ellen

A nádasdi felnőttek nyertek az U16 ellen

A szombat reggeli találkozón öt gól született.

Illés Akadémia U16 – Nádasd KSE 2–3 (1–1)
Illés Aka. U16.:
Pataki – Bonyhárd, Mozsár, Frák, Stifter – Nagy B., Nagy R. H., Mayer – Udvardi, Mohos, Pruska. Cserék: Olasz – Takács Z., Varga D., Szabó L., Nagy Zs., Szemes. Vezetőedző: Kovács László.
Gólszerző: Udvardi, Takács Z.

A sarkvidéki hideg ellenére sokmozgásos játékot produkált mindkét együttes a szombat reggeli mérkőzésen. A mieink szerezték meg a vezetést: Mohos továbbította a labdát Udvardihoz, aki a 16-osról kilőtte a hosszú sarkot, 1–0. Még az első félidőben egyenlítettek a vendégek, ám fordulás után egy szép szélsőakciót követően ismét nálunk volt az előny: az alapvonalról visszagurított labda az ötös rövid oldalán érkező Takács Zalánt találta meg, aki egyből a hálóba lőtt, 2–1. Nemsokára ismét egyenlítettek a nádasdiak, sőt, a hajrában egy félpályán történt labdavesztést követően a győztes gólt is megszerezték, kialakítva az ő szemszögükből 3–2-es eredményt.

Jó kis meccset játszottunk a nagy hideg ellenére – igaz, nem olyan futballt produkáltunk, mint amit korábban megszokhattam a srácoktól, de a felnőttfutball azért egy más kávéház. Túl sokszor technikai, néhány esetben taktikai hibába estünk – gondjaink voltak a pontrúgások levédekezésében. Összességében azonban remekül illett bele a felkészülésbe, pont azért, hogy a felnőttfutball felé indulnak el a gyerekek szép lassan – így pedig érezhetik a saját bőrükön, milyen világ is ez. Kaptunk vissza a kispadon a gyakoroltakból, de persze vannak javítanivalók dolgok – erre fog szolgálni az első bajnokiig hátralévő 2-3 hét

– mondta a találkozót követően Kovács László.