A MondoCon nyári kupáján indul az Illés Akadémia Spirit

A MondoCon nyári kupáján indul az Illés Akadémia Spirit

A LOL-os brigádunk sem pihen még mindig.

A nyári LOL kupa után még mindig nem térnek nyugovóra LOL-os játékosaink. Sőt, most ismét egy offline döntővel kecsegtető versenyen, a MondoCon nyári kupáján indul a csapatunk. Az összetétel a korábbi Magyar Bajnokikon szereplő ötöshöz képest két helyen is változott! Az alsó ösvényünk Frenna és PlacsintaKing helyett Benzz és Sekkou párosából fog állni, ami azért is érdekes mert Benzz az első szezonban Sekkou pedig a másodikban volt a csapatunk oszlopos tagja, így akár azt is mondhatjuk, hogy a MondoCon-ra idén egy óriási Illés Akadémia Spirit válogatottal megyünk, amely az évek során nálunk szereplő játékosaink mixéből áll!

A csapatunk tehát így alakul:

Top: Defleck
Jungle: CrankZ
Mid: Fear
Bot: Benzz
Support: Sekkou

A selejtezőt 2022. július 24-én tartják és ezen a linken lehet követni az IAS menetelését: https://battlefy.com/gamerevents/mondocon-2022-nyár-lol-selejtező-ii/62b45836256b262f6b488444/info?infoTab=details

Ha a csapatunk – egyébként esélyesként – sikerrel veszi az akadályt, akkor a MondoCon Esport Színpadján, július 30-án találkozhattok velük a nagydöntőben. A helyszín a budapesti BOK csarnokban, a kezdési időpont 12:00!

Szurkoljunk nekik, hogy egy újabb offline versenyen láthassuk az szombathelyi esport krémjét Budapesten!