A második félidőben fordítottak Edzőink

A második félidőben fordítottak Edzőink

Az Illés Akadémia kispályás focicsapata a szünetben még 2–1-es hátrányban volt a Don Pepito gárdájával szemben, ám a derbi végén a mieink örülhettek 4–2-es győzelmüknek.

Kivételesen a bőség zavarával küzdött Edzőink gárdája a Don Pepito elleni óriási presztízsmérkőzésen, ugyanis a kapus Horváth Kristóf mellett nyolc mezőnyjátékos várt bevetésre (Sátori Barnabás, Horváth András, Havasi Márton, Szabella Olivér, Faggyas Milán, Bokor Ádám, Győrffy Mátyás, Bíró Bence).

A meccs aztán szinte tökéletesen kezdődött a számunkra, ugyanis már a 2. percben vezettünk: Szabella Olivér átadását Bokor Ádám bombázta a hálóba. Viszont nem sokáig örülhettünk, mivel pár másodperccel később Horváth Kristóf nagy védése után Bokor Ádi lábáról került a labda a kapunkba, azaz villámgyorsan 1–1-re változott az állás. Az első negyedóra végén pedig már a Don Pepito gárdájánál volt az előny: egy tökéletesen kijátszott támadás végén alakították 2–1-re az eredményt. Nem sokkal később Faggyas Milán lábában volt az egyenlítésünk, de az ellenfél kapusa szögletre mentett, így pedig a szünetben is a DP járt előrébb egy találattal.

A második félidő elején inkább mezőnyben folyt kőkemény csata, aztán a 37. percben Havasi Márton passzából Szabella Olivér egalizált. A 45. minutumban pedig már mi voltunk egy góllal beljebb, ugyanis Havasi Marci labdáját az ellenfél játékosai juttatták saját kapujukba. Nem sokkal később már 4–2 volt ide: Bokor Ádi egy tömörülés után talált a jobb alsó sarokba. Ezt követően a DP hat az öt elleni játékra váltott, de mieink hősiesen védekeztek. Horváth Kristófnak volt pár igen nagy védése és két esetben a kapufa is a segítségére „sietett”.  Így pedig  a második félidő alapján teljesen megérdemelten nyertek Edzőink 4–2-re az örök rivális Don Pepito ellen.

Illés Akadémia Edzők – Don Pepito 4–2 (1–2)
Gólszerzők: Bokor Á. (2), Szabella O., Don Pepito öngól