A második félidőben fordított a hazaiak

A második félidőben fordított a hazaiak

A szünetben ugyan még 1–0-ra vezetett az MTK otthonában U15-ös csapatunk, de a végjáték a házigazdák szája íze szerint alakult.

MTK Budapest U15 – Illés Akadémia U15 2–1 (0–1)
Illés Aka. U15.:
Németh B. – Tasnádi Á. (Szilvási, 59.), Bolla Á., Hende, Molnár L. – Szücs, Sági (Markó, 69.), Klement (Meskó, 41.) – Papp M. (Virág, 59.), Krone, Szele (Tóth E., 41.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerző
: Krone (32., 0–1)

Egy picit álmosan kezdték a mérkőzést akadémistáink, enyhe túlzással éve Németh Richárd és Varga Roland tanítványai az első negyedórát még a buszon töltötték. Aztán viszont megérkeztek a mieink a meccsbe és alaposan feljavult a játékunk. Igaz ez a védekezésre, valamint a támadásra is. A 32. percben pedig még a vezetést is sikerült megszereznünk: Sági Marcell szögletét Papp Máté bólintotta kapura, a hazaiak cerberusa a fejest még hárítani tudta, de Krone Niklas duplázása már a hálóban kötött ki. Így pedig a szünetben 1–0 volt ide.

Térfélcserét követően egy szűk negyedórán át egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán, de a folytatásban átvette az irányítást az MTK és a csereként beálló Mohácsi Dávid két találatával a maga javára fordította a mérkőzést. Igaz, hogy közben Tóth Erik és Meskó Márk előtt is adódott helyzet, de ezekből már nem voltunk eredményesek, így végül a hazaiak nyertek 2–1-re.

Azt gondolom, hogy voltak jó dolgaink a mérkőzés során az építkezést tekintve. Ennek köszönhetően többször is odakerültünk az MTK kapuja elé. Viszont a védekezésünk nem nagyon tetszett. Lassan reagáltunk a történésekre, valamint szervezettebbeknek kellett volna lennünk. Ettől függetlenül szerintem nem érdemeltünk vereséget. Az azonban biztos, hogy többet kell tennünk, ha egy ilyen meccset meg akarunk nyerni. Ez főként a második félidőre és a végjátékra igaz

– értékelte a történéseket Németh Richárd vezetőedző.