A Honvéd-MFA, az Újpest és a DVSC lesznek a szombati ellenfelek

A Honvéd-MFA, az Újpest és a DVSC lesznek a szombati ellenfelek

Folytatódnak a bajnokságok öt korosztályban is.

A legidősebbek a Budapest Honvéd-Magyar Football Akadémia vendégei lesznek. Az U19-es csapatunk számára jó értékmérő lesz a tabellamásodik elleni idegenbeli mérkőzés, amely szombaton 12 órakor kezdődik. Ősszel idegenben 4–2-re kaptunk ki (Csomós Dominik duplázott), míg hazai környezetben 3–0-ra bizonyultak jobbnak a piros-feketék.

Az U17-es korosztályunk a harmadik februári találkozójára készülhetett volna, ám a Debreceni VSC-DLA lemondta a találkozót sok betegség miatt. Ezúton kívánunk jobbulást a sporttársainknak!

A Sátori Barnabás irányította U16-os csapat is harmadjára lép pályára egy hét alatt. A szombaton 10 órakor kezdődő szombathelyi találkozón a DVSC-DLA lesz az ellenfél. Szeptemberben elvitte a három pontot a Kisloki Vasból (0–2), míg Debrecenben 2–1-re nyertek a piros-fehérek. A gólunkat Muzsi Boján Péter szerezte. Van miért visszavágni!

A 17. fordulót rendezik az U15-ös I. osztályban. Az Illés Akadémia csapata Újpestre látogat, a meccs kezdési időpontja szombat dél. Hazai környezetben 2–1-re győztük le a lilákat (Sági Marcell és Szvoboda Dániel találtak be).

Az U14-esek is szombaton délben játszanak Újpesten. Az augusztusi szombathelyi meccsen potyogtak a gólok: a lilák 5–3-ra nyertek, a találatainkon Takács-Földes Olivér, Katona István és Takács Ákos osztoztak.