A Honvéd, az ETO és a Wolfsberg a heti étlapon

A Honvéd, az ETO és a Wolfsberg a heti étlapon

Négy korosztállyal is Karintiába utazunk.

Öt edzés szerepel az U19-esek heti programjában. Szerdán Wolfsbergbe utazik Horváth Rudolf és Horváth András csapata, ahol 13 órakor játszanak majd.

Kovács László és Nagy József szintén öt tréninget tart a héten. Csütörtökön pedig 10 órától hazai környezetben az ETO FC Győr ellen tart „szintfelmérőt” az Illés Akadémia U17.

A szombati stájerországi túra után az U16 ezúttal Karintia felé veszi az irányt. Németh Richárd és Körhöcz György csapata három edzés mellett szerdán 11 órakor lép pályára a WAC vendégeként.

Hasonló a programja az U15-ösöknek is. Sátori Barnabás és Varga Roland három tréningre várja a fiúkat, szerdán ők is 11-kor játszanak Wolfsbergben, és az U15-U16-os korosztályaink csütörtökön a Balaton-parton lazulnak majd.

Négy edzés mellett szintén ott lesz az ausztriai járaton Szűcs János U14-es gárdája. Ők majd 13 órától játszanak a WAC ellen.

Komoly összecsapások várnak a héten az U12-es és az U13-as együtteseinkre. Két-két edzés és meccs szerepel a programban. Kedden a Honvéd érkezik (11.00), míg csütörtökön Győrbe utazunk (17.00).

Felkészülési találkozókat játszanak Bozsikos korosztályaink. Az U10 és az U11 szerdán Győrben játszik, míg vasárnap Székesfehérváron szerepelnek. Utóbbi túrára az U8 és az U9 is utazik.

Nincsen meccsprogramja a héten a lányoknak. Az U19-esek hét, az U17-esek hat, az U15-ösök öt edzésen gyakorolhatnak.