A Fradival dupláznak, az ETO-val tripláznak az Illés Akadémia korosztályai

A Fradival dupláznak, az ETO-val tripláznak az Illés Akadémia korosztályai

Csak az U12 és az U13 nem játszik bajnoki mérkőzést a héten.

A Horváth András vezette Illés Akadémia U19 hétfőtől-csütörtökig minden délután edzésre jelentkezik. Pénteken a Puskás Akadémia otthonában játszanak a zöld-fehérek, szombaton pedig a Vas vármegyei I. osztály 5. fordulójában Vasvárra látogatnak majd.

Kovács László U17-esei szerdára szabadnapot kapnak, emellett kedden és csütörtökön dupláznak majd. Szombaton a Kecskemétet látják vendégül Tóth Ábelék.

Az Illés Akadémia U16 hétfőn és pénteken 1-1, kedden és csütörtökön 2-2 tréningre érkezik, szerdán ők is szabadok lesznek. Németh Richárd csapata szombaton a Fehérvár FC-vel fog meccselni.

Hasonló a programja Szűcs János U15-öseinek is, ám ők utazni fognak szeptember 16-án, és a Ferencváros vendégeként játszanak majd.

Az elmúlt hétvégén Nagy László elbúcsúzott az U14-esektől és az Illés Akadémiától. Korábbi kollégánknak köszönjük munkáját, sok sikert kívánunk! A korosztályt Körhöcz György veszi át: hétfőtől-péntekig minden délután tart edzést a fiúknak, akik szombaton az FTC-t fogadják majd Szombathelyen.

Kedden két tréninget tart Sátori Barnabás az U13-asoknak, Tóth Zsolt pedig az U12-eseknek – a többi hétköznapon délutánonként lesz foglalkozás, a hétvége pedig szabad lesz a fiúk számára.

Megkezdődnek a bajnoki fordulók a kisebbeknek is. Joó Bálint U11-esei öt, Hujber Gábor U10-esei és Pados József U9-esei négy-négy edzés után szombaton Veszprémbe buszoznak, ahol három-három találkozót játszanak majd.

Dvorschák Gábor U8-as korosztálya hétfőn, kedden és csütörtökön gyakorol, Szabó Róbert U7-esei pedig hétfőn, szerdán és csütörtökön. Mindkét csapat vasárnap Veszprémben játszik majd.

A Tebeli György vezette leány U19-eseink hat tréninget követően szombaton a szomszédvár ETO FC Győr együttesével méri össze erejét az Illés Akadémián.

A leány U17-esek négy alkalommal jelentkeznek Faggyas Milánnál edzésre, pénteken pedig Győrbe mennek a lányok bajnoki találkozóra.

Ferencsik Evelin U15-ösei – ahogy az összes többi leánycsapat – szerdán szabadok lesznek, majd négy foglalkozás után ők is az ETO vendégeként lépnek pályára.