A fehérvári átok visszatért

A fehérvári átok visszatért

Egy félidőnyi előnyt adtunk a székesfehérváriaknak.

Fehérvár FC U12 – Illés Akadémia U12 6–2 (2–0, 3–0, 1–1, 0–1)
Illés Aka. U12:
Pálla – Fazekas, Németh K., Szukics, Bajzek – Károlyi, Babos, Német – Kalmár. Cserék: Sóvári – Giliczó, Jáger, Őri, Török. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: Német (55., 5–1), Károlyi (70., 6–2)

Az U12-esek Északnyugati csoportjában Székesfehérvárra látogatott az Illés Akadémia. Még szeptemberben egy nagyon izgalmas meccsen 1–0-ra a zöld-fehérek győztek.

Most azonban az első 40 percben kabaréba illő jelenetek jellemezték játékunkat, tulajdonképpen két negyednyi előnyt adtunk a fehérváriaknak, akik 5–0-ra elhúztak ebben a periódusban.

Az 55. percben egy szép labdaszerzés után Károlyi Levente ugratta ki Német Ádámot, aki a ziccerben nem hibázott, megszerezve a becsületgólunkat. Nem sokkal később visszaállították a piros-kékek az ötgólos differenciát. A záró felvonásban csak mi találtunk be: egy szögletvariáció után Német Ádi adta vissza a kölcsönt: átadásából Károlyi Levente talált be, így 6–2-es vereséget szenvedtünk.

Az volt a tervünk, hogy a középkori magyar királyság egykori fővárosában rárúgjuk az ajtót az uradalmi seregre, ám mar rendkívül könnyűnek találtattunk. Az első 40 perc nagyon rosszul nézett ki, így a másodikban kénytelenek voltunk más játékstílusra átállni. A felszínre jöttek a hibák, amelyek közül eddig is látszódott néhány. Annak tudok örülni, hogy a térfélcsere után volt tartásunk, erre lehet építeni, de sok mindenen kell, és fogunk is javítani

– mondta Tóth Zsolt, csapatunk vezetőedzője.