A döntetlen megfelel a játék képének

A döntetlen megfelel a játék képének

Nem sok helyzetet hozott U15-ös csapatunk UTE elleni idegenbeli mérkőzése. A 0–0-s végeredmény teljesen reálisnak mondható.

UTE U15 – Illés Akadémia U15 0–0
Illés Aka. U15.:
Tama M. – Abért B., Bolla Á., Blum, Kelemen (Bécsy, 41.) – Németh R., László (Erdei, 74.), Sipos-Kiss (Hende, 61.) – Zsiga (Pénzes, 61.), Klement (Abért O., 50.), Szakasics. Vezetőedző: Sátori Barnabás.

A két csapat őszi, szombathelyi mérkőzésén bizony alaposan meg kellett küzdeniük akadémistáinknak a fővárosiak 2–1-s legyőzésért, és most sem ígérkezett sétagaloppnak az UTE elleni derbi, ugyanis Sátori Barnabásnak a sok hiányzó miatt több U14-es játékost kellett még a kezdőbe is beállítania. Ettől függetlenül nem kezdtünk rosszul, mivel először egy 11-es gyanús szituációt sikerült kidolgoznunk, de a játékvezető sípja néma maradt, majd Zsiga Patrik révén a kapufát találtuk el. Ezt követően teljesen kiegyenlítődött a játék. A csapatok főként mezőnyben gyűrték egymást, a kapuk szinte még elvétve sem forogtak veszélyben. Így pedig senkit sem ért meglepetésre, hogy a találkozó 0–0-s döntetlenre végződött.

Jelen állapotunkban ez volt a maximum, amit a mérkőzésből ki tudtunk hozni. A döntetlen teljesen megfelel a játék képének. Pozitívum, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a meccset, az ellenfélnek gyakorlatilag nagyobb helyzete sem igen volt. Sajnos nem tudtunk annyira dominálni, mint amennyire szerettünk volna. Szombaton Debrecenben megpróbáljuk begyűjteni a három bajnoki pontot és akkor összességében elégedetten térhetünk majd haza

– nyilatkozta a fővárosi vendégjáték után Sátori Barnabás vezetőedző.