A bajnokság éléről fordul a tavaszra az Illés Akadémia Fiatalok csapata

A bajnokság éléről fordul a tavaszra az Illés Akadémia Fiatalok csapata

Az őszi szezon lezárultával az élen várja a folytatást az Illés Akadémia Fiatalok együttese a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságban.

Igaz, a jelenleg második helyezett, vesztett pontokat tekintve velünk azonosan álló Fociszak utolsó mérkőzése elmaradt, egyelőre még ezt nem pótolták.

Nehezen akart összeállni a csapat erre az évre, de ahogy a névváltás is jelzi, a tavalyi keret szinte teljes mértékben kicserélődött, így igazi sötét lóként indul a sorozatban az együttes. Végül a Gadavics Bence – Biegner Dániel, Bíró Bence, Bokor Ádám, Faggyas Milán, Fazekas Norbert, Győrffy Mátyás, Joó Bálint, Koronczai Patrik, Marton Zoltán, Szabella Olivér, Szeiler Bálint alkotta brigád futott neki a szezonnak.

Nem is akárhogyan: három meccsből három győzelemmel indítottak a fiúk, csak a tavalyi bajnok tudott megálljt parancsolni nekünk. Ez sem törte meg a lendületet és ezt követően már nem botlott a zöld-fehér együttes.

Nem csak eredményekben, mutatott játékban is kiemelkedőt nyújtott a gárda, emellett többször is hátrányból állt fel és fordított, vagy épp utolsó pillanatokban szerezte meg a győztes találatot.

Összességében 8 meccsen 7 győzelem és 1 vereség a csapat mérlege, melyeken 33 lőtt és 23 kapott góllal áll.

A tabellától függetlenül a bajnokság nagyon kiegyenlített és minden pontért meg kell küzdeni, ezért is ér sokat ez az őszi teljesítmény.

Az első tavaszi találkozón az LK Bulls lesz az Illés Akadémia Fiatalok ellenfele, a meccs április 8-án 19:40-kor kezdődik a Sportligetben.