6. forduló: U19-es döntetlen a Puskás Akadémia ellen

6. forduló: U19-es döntetlen a Puskás Akadémia ellen

Az I. osztályú utánpótlás-labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában az Illés Akadémia három gárdája lépett pályára. Az U14-esek és U15-ösök kikaptak Debrecenben, az U19-esek Szombathelyen ikszeltek a Puskás Akadémiával
U14
Debrecen–Illés Akadémia-Haladás 6-2 (2-0). Debrecen, 6. forduló, vezette:
Németh M.
Debrecen: Tömöri – Váradi, Lipcsei, Perevuznik, Papp G. (Már) – Bényei, Farkas T. (Pinte), Talpalló, Madarász (Baranyai) – Mak (Orbán), Füzfői (Sándor). 
Illés Akadémia-Haladás: Pataki (Senkó) – Bognár (Varga M.), Simon K., Baranyai, Simon B. (Tarján) – RESETERITS, Rosner (Kovács Z.), BUNEVÁCZ, Palkó (Balogh Á.) – Doncsecz, Horváth R. (Heiter). Edző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Bényei, Baranyai, Talpalló, Füzfői, Farkas T., Mak, illetve Simon K., Horváth R.
Már a mérkőzés elején hamar kétgólos hátrányba kerültek a vendégek. A második félidőben már egy sokkal jobban játszó Illés Akadémia volt a pályán, de csak megnehezíteni tudta a jó erőkből álló hazaiak dolgát. 
A bajnokság állása: 1. MTK 16, 2. Debrecen 15, 3. Illés Akadémia-Haladás 15 pont.
7. forduló, szombat, 13.00: Illés Akadémia-Haladás-Kaposvár

U15
Debrecen–Illés Akadémia-Haladás 4-0 (2-0). Debrecen, 6. forduló, vezette:
Katona.
Debrecen: Aranyi (Csordás) – Preg (Justyák), Czapp (Rozsnyai), Kovács G., Csige (Daru) – Kobály, Baráth, Gyönyörű, Hernádi (Mező) – Balla (Kundrák), Kenderesi (Sápi).  
Illés Akadémia-Haladás: Hegyi (Luisser) – Rédei, Auer, Kurzbauer, Basics – Sólyom, WOTH, Kállai (Bakos), Séfer (Pandur) – Szalay, Jakab (Füzik). Edző: Farkas Péter.
Gólszerzők: Gyönyörű (2), Baráth (2).
Már az első negyedórában kétgólos hátrányba került az Illés Akadémia. Ezt követően kiegyenlített volt a találkozó, de a vasiak nem tudtak újítani.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 16, 2. Puskás Akadémia 15, 3. FTC 13, …14. Illés Akadémia-Haladás 4 pont.
7. forduló, szombat, 13.00: Illés Akadémia-Haladás-Kaposvár

U19
Illés Akadémia-Haladás–Puskás Akadémia 1-1 (1-1). – Illés Akadémia, 6. forduló, vezette:
Takács G.
Illés Akadémia-Haladás:MOLNÁR M. – Imre, Tiba, Molnár T., Kirják – Kiss B., TÓTH MARCELL (Bontó), Szőke, Kovalovszki (Szántó) – Dombi (Derdák), Tóth Máté. Edző: Csordás Csaba.
Puskás Akadémia: Varga Á. – Papp K., Keszi, Radó, Deutsch – Mim (Lovász), Bokros, Daróczi (Varga B.), Kováts – Szabó M. (Szakály), Molnár (Oroszi). 
Gólszerzők: Tóth Marcell, illetve Daróczi.
Az első 20-25 percben szenzációsan futballozott a szombathelyi csapat, ám kihagyta helyzeteit. A felcsútiak viszont megszerezték a vezetést, amit a vasiak negyedóra múlva kiegyenlítettek. A második játékrészben nagy erőket mozgósított az Illés Akadémia a három pont megszerzéséért, végig volt esély a győzelem megszerzésére. Ám végül nem sikerült feltenni az i-re a pontot.

A bajnokság állása: 1. MTK 12, 2. Vasas Kubala Akadémia 12, 3. Debrecen 10, …7. Illés Akadémia-Haladás 5 pont.
7. forduló, szombat, 10.00: Győri ETO-Illés Akadémia-Haladás.