5. fordulóból elmaradt mérkõzések: két gyõzelem, nem jutott a felsõházba az U19

 Az Illés Akadémia U16-os és U17-es labdarúgócsapata tavasszal a felsõházi rájátszásban szerepel, az U19-es viszont nem jutott a legjobb nyolc közé. 

Az U16-os és U17-es és U19-es bajnokságban az elhalasztott 5. fordulót pótolták. Az U16-os és U17-es gárda már korábban biztosította helyét a tavaszi, nyolccsapatos felsõházi rájátszásban. Az elmúlt hétvégén mindkét gárda biztosan nyert, és noha az U19-es együttes is gyõzött, rosszabb gólkülönbsége miatt kilencedik helyen zárt, így az alsóházban folytatja. 

U16
Illés Akadémia-Haladás–Videoton 3-1 (2-0). – Bük, 5. forduló, vezette:
Hajzlinszki. 
Gól: Putz (28), Latyák (39), Dorner (85).
Illés Akadémia-Haladás: Soós – Putz, Latyák, Labát, Szilágyi (Hertelendi) – Szalai (Bokor), Vargovics (Vámos), Dorner, Acsádi – Acsádi (Oswald), Bárdics. Edzõ: Csordás Csaba.
A mérkõzés méltó lezárása volt az õszi szezonnak. A hazai csapatból minden játékos jól teljesítményt nyújtott. 
Az alapszakasz végeredménye: 1. Honvéd Magyar Futball Akadémia 39, 3. Debrecen 36, 3. Gyõri ETO 35, … 5. Illés Akadémia-Haladás 31 pont.

U17
Illés Akadémia-Haladás–Videoton 5-1 (4-1). – Bük, 5. forduló, vezette:
Németh G. 
Gól: Varga K. 2 (2, 36), Bolla (7), Kovalovszki (38), Winkler (62). 
Illés Akadémia-Haladás: Somogyi – IMRE, KOVALOVSZKI, BOLLA, Timár (Schener) – Füleki, HOLZMANN, VARGA K. (Szántó), TÓTH M. – Bontó (Winkler), KISS T. Edzõ: Desits Szilárd. 
Nagyon jól kezdte a mérkõzést a hazai csapat, ám a szélsõhátvédek és a középpályások olykor szellõs védekezése miatt a hajráig nyílt volt a mérkõzés. Ennek ellenére a vasiakmagabiztos, megérdemelte gyõzelmet arattak.
Az alapszakasz végeredménye: 1. Honvéd Magyar Futball Akadémia 38, 2. Puskás Akadémia 34, 3. MTK 33, 4. Illés Akadémia-Haladás 31 pont. 

U19
Illés Akadémia-Haladás– Grosics Akadémia 3-0 (0-0). – Bük, 5. forduló, vezette:
Sztupák.
Gól: Tóth M. (60), Molnár T. (70), Szõke (74). 
Illés Akadémia-Haladás: MOLNÁR M. – Derdák (TÓTH M.), HORVÁTH K., MARKOVICS, MÉSZÁROS – KÓCSA, Szabó Á. (MOLNÁR T.), Marsai, Tóth G. (SZÕKE) – Garda, Könczöl. Edzõ: Kuttor Attila.
A sorsdöntõ mérkõzésen a szombathelyi csapat sima gyõzelmet aratott, amelynek az elõzetes esélyek alapján elegendõnek kellett volna lennie a felsõházhoz. Ám a riválisok meccsein egyes csapatok olyan eredményeket produkáltak, ami miatt a vasiak lemaradtak a felsõházról.
Az alapszakasz végeredménye. 1. MTK 32, 2. Honvéd Magyar Futball Akadémia 31, 3. Puskás Akadémia 30, … 9. Illés Akadémia-Haladás 20.