38 gól, 10 gólszerző

38 gól, 10 gólszerző

Sátori Barnabás együttese nyolc meccset nyert meg ősszel.

Az U13-asokat vezető Sátori Barnabás értékelése után megnéztük, mit mutatnak a számok a zöld-fehérek 2023 őszi teljesítményéről. Összesen 16-an léptek pályára a csapatban. Mind a 14 találkozón játszott Majlinger Máté, Lajos Patrik, Bangó Benedek, Németh Levente és Baranyi Borisz. Csak egyszer hiányzott Kovács Viktor, Tóth Noel és Lengyel Ágoston, míg 12 meccse volt Dudás Noelnek, Máté Leventének, Boda Zéténynek és Husz Milánnak. 11-szer lépett pályára Novák Bence és Molnár Bálint, 7-szer Hányi Bálint és háromszor Mihók Martin.

Dudás Noelt a Fehérvár elleni találkozón kiállította a játékvezető. Kétszer kapott sárga lapot Tóth Noel és Németh Levente, míg egyszer-egyszer Lajos Patrik, Baranyi Borisz és Husz Milán.

A házi góllövőlistán 9 találattal Németh Levente zárt az élen, de csak eggyel maradt el mögötte Bangó Benedek, míg hárommal Lengyel Ágoston. Három gólt szerzett Majlinger Máté és Lajos Patrik, kettőt pedig Novák Bence, Mihók Martin, Baranyi Borisz és Husz Milán. Egy alkalommal a mosonmagyaróvári Kovács Ákos is kisegített bennünket, így 38 gólig jutottunk az ősszel.