2024 tavaszának eddigi legjobb leányjátékosai: Sági Fruzsina és Sipos-Kiss Virág

2024 tavaszának eddigi legjobb leányjátékosai: Sági Fruzsina és Sipos-Kiss Virág

Az Illés Akadémia két világcég: az 11teamsports Magyarország és a Bestrong Magyarország támogatásával a 2023/2024-es szezonban is kiosztja a hónap legjobbja díjakat.

A leány akadémiai korosztályaink – U15, U17, U19 – a Nyugat-magyarországi Utánpótlás-nevelési Centrum konferenciatermében várták, hogy kit választottunk meg március és április hónapok legjobbjainak.

Március hónap legjobbjának Sági Fruzsinát választottuk! Korát meghazudtoló érettséggel és intelligenciával játssza a futballt. Mindemellett óriási munkabírású labdarúgó, aki a pálya minden szegletében feltűnik. Remekül érzi, hogy mikor lassítsa, vagy éppen gyorsítsa a játékot, igazi motorja korosztályos együttesének. Hozzáállása példaértékű lehet mindenki számára. Nem csak a pályán, de azon kívül is rendkívül megbízható, igazi csapatember!

Minden téren óriásit lépett előre az elmúlt időszakban az április hónap legjobbjának választott Sipos-Kiss Virág! Gyorsasága, jó értelemben vett agresszivitása rendre komoly gondot okoz az ellenfelek számára, ezekből pedig vagy ő tud betalálni, vagy remek gólpasszokkal képes segíteni a társakat. Nagyon alázatos, elhivatott játékosról beszélünk, aki kiváló teljesítménye mellett iskolája hírnevét is rendszeresen öregbíti a különböző megmérettetéseken. Csapata házi gólkirálya, legutóbb pedig a Pécs elleni felsőházi rangadón egy remek fejesgóllal szerezte meg a vezetést a mieink számára.

A hónap legjobbjai díszes, nevükkel gravírozott serleget kaptak, valamint 50.000 forint értékű sporteszközökre-sportfelszerelésekre beváltható utalványt az 11teamsports és a Bestrong jóvoltából. Emellett pedig fényképük felkerült az épületünk lobbyjában található „A hónap legjobb játékosa” tablójára, ami hirdeti a 2023/2024-es bajnoki szezon legkiválóbban teljesítő labdarúgóit és motiválja növendékeinket.

A díjazottak nyilatkozatai megtekinthetőek a Facebook- és Instagram-oldalunkon.