2024 februárjának legjobbjai: Csombor Luca és Hányi Dávid

2024 februárjának legjobbjai: Csombor Luca és Hányi Dávid

Az Illés Akadémia két világcég: az 11teamsports Magyarország és a Bestrong Magyarország támogatásával a 2023/2024-es szezonban is kiosztja a hónap legjobbja díjakat.

A Nyugat-magyarországi Utánpótlás-nevelési Centrum konferenciatermében gyűltek össze akadémiai korosztályaink. A fiúknál az U14-es, az U15-ös, az U16-os, az U17-es és az U19-es, míg a leányoknál az U15-ös, az U17-es és az U19-es csapatok tagjai közül választja ki az Illés Akadémia szakmai vezetése azokat, akiket a nyújtott produkciójuk alapján a hónap legjobbja díjat megkaphatják.

Bakos Roland szakmai igazgató számolt be a férfi szakág döntésről, miszerint a februárban mutatott teljesítménye, hozzáállása és közösségben betöltött szerepe alapján az Illés Akadémia legjobbja az U15-ös korosztályunk játékosa, Hányi Dávid lett!

A lányoknál kiváló időszakot tudhat maga mögött a februári kiválasztott. Egyrészt nagyon jól sikerült számára a téli felkészülés: remekül dolgozott, gólokkal és gólpasszokkal segítette csapatát. A szakmai stáb kiemelte hozzáállását és teljesítményével is rendkívül elégedettek voltak! Aki 2024 februárjában a női szakág legjobbja lett: Csombor Luca!

A hónap legjobbjai díszes, nevükkel gravírozott serleget kaptak, valamint 50.000 forint értékű sporteszközökre-sportfelszerelésekre beváltható utalványt az 11teamsports és a Bestrong jóvoltából. Emellett pedig fényképük felkerült az épületünk lobbyjában található „A hónap legjobb játékosa” tablójára, ami hirdeti a 2023/2024-es bajnoki szezon legkiválóbban teljesítő labdarúgóit és motiválja növendékeinket.

A díjazottak nyilatkozatai megtekinthetőek a Facebook- és Instagram-oldalunkon.