Zöld-fehér ütközet az U19-esek között

Zöld-fehér ütközet az U19-esek között

Tizenhárom korosztály tizenkilenc bajnoki meccse szerepel az Illés Akadémia heti programjában.

Öt forduló után három győzelemmel, így 9+1 ponttal a harmadik helyen áll az U19-es bajnokság A-csoportjában az Illés Akadémia. Horváth Rudolf és Horváth András hét edzést vezényel a héten (a kedd és a csütörtök lesz a duplázós nap). Tóth Kristófék az egy meccsel kevesebbet játszó, eddig 8 pontot szerző Ferencvárost látják vendégül szombaton.

Hasonló programot tervez Kovács László és Nagy József is az U17-esek számára. Ahogy a zöld-fehérek, úgy a szombati ellenfél, a Vasas is 1-1 győzelemmel és döntetlennel, illetve 2 vereséggel indította az A-csoportot, azaz két nagyon hasonló teljesítményű együttes csap össze szombaton Angyalföldön.

Hét tréningre jelentkeznek Németh Richárd és Körhöcz György U16-osai is. Szombaton a MOL Fehérvár ellen játszunk hazai környezetben. Stefanich Mirkóék még nem szereztek pontot az A-csoportban, míg a Fehérvár 1–0-ra megverte a minket legyőző kisvárdaiakat. A piros-kékek még a hét közepén is játszanak, és csak ezt követi majd a szombati találkozó.

A tavasz leghosszabb, többnapos túrája után hazai meccs vár az U15-ösökre vár. Sátori Barnabás és Varga Roland legénysége hét edzésre jelentkezik. A szombati ellenfél a Kecskemét lesz: ősszel a lilák pályaválasztása mellett 3–1-re nyertünk.

A tervek szerint budapesti találkozó vár az U14-esekre. Minden hétköznap délután tart edzést Szűcs János, míg szombaton a bajnokságot toronymagasan vezető Honvéd-MFA vendégeként szerepelnek Bolla Áronék.

Nagy László U13-asai és Tóth Zsolt U12-esei szombaton, idegenben lépnek majd pályára. Addig délutánonkénti tréning vár a srácokra. A bajnoki ellenfél a Gyirmót hasonló korosztálya lesz: ősszel a hazai meccseket nagy fölénnyel megnyertük.

A Faggyas Milán vezette Illés Akadémia U11, illetve Biegner Dániel U10-es korosztálya, valamint Hujber Gábor U9-esei a heti edzések munkáját vasárnap mérhetik le: Veszprémben három-három bajnoki vár a gyerekekre, ellenfeleink a rendező VFC-USE mellett a Király SE és a ZTE csapatai lesznek.

Pados József U8-asai hétfőn, kedden és csütörtökön immáron szabadban gyakorolnak, vasárnap pedig Mosonmagyaróváron játszanak felkészülési találkozót.

Szabó Róbert U7-esei kedden és csütörtökön még a Dési Iskolában, pénteken pedig már műfüvön fognak focizni egy jót.

Hétfőn és pénteken kap szabadnapot a leány U19-es csapatunk. Tebeli György együttese szerdán és szombaton egyet, kedden és csütörtökön kettőt fog edzeni, vasárnap pedig Győrben játszanak Kaszap Kamilláék az ETO vendégeként.

Győrffy Mátyás és Ferencsik Evelin U17-esei hétfőn egyszer, kedden kétszer edzenek, aztán szerdán az U15-ösökkel kiegészülve az U14-es regionális válogatottal játszanak. Egy-egy csütörtöki és pénteki tréninget követően szombaton hazai környezetben az ETO ellen szerepelnek a lányok.

Luki András és Kollár Panna egy hétfői és egy kedd reggeli edzés után még aznap délután a Király SE U13-as korosztálya ellen küldi csatába az Illés Akadémia leány U15-öt. Szerdán a leány U15-U17-es vegyes csapatunk meccsel a fentiek szerint, aztán csütörtökön kettő, pénteken egy tréning vár Alasz Hannáékra. Szombaton pedig az ETO ellen bizonyíthatnak bajnoki mérkőzésen.