Újabb két korosztályunk Wildonban

Újabb két korosztályunk Wildonban

Az U9-esek és az U11-esek utaznak Stájerországba.

A Fussballschule Raffl által szervezett Styrian Trophy ezen a vasárnapon újabb két korosztály számára kerül kiírásra. A Faggyas Milán vezette U11-esek az „A”-csoportba kaptak besorolást. Ellenfeleink a szlovén NK Brnje, és az osztrák SK Sturm Graz, a HSV Klagenfurt és SVU Liebenau lesznek. Az összesen 20 csapatot felvonultató versenyen 12 perces mérkőzéseket játszanak a csapatok. A tornán Magyarországot még a Mészöly Focisuli, míg Szlovéniát az NK Maribor, az NS Mura és az NS Gosisnica képviseli. Ausztriából érkezik a többi együttes: SV Essling, FNZ Weiz, RZ Pellets WAC, Donaufeld, JAZ Gössendorf, Fussballschule Linz, TSV Hartberg, SV Kapfenberg, FC Lendorf Soccerboys.  A rendező Fussballschule Raffl két gárdát állít ki.

Hujber Gábor U9-esei a szlovén NK Olimpija Ljubljana „A” csapatával, az SK Sturm Graz „fehér”-jeivel, a Vulkaland Talentével, és az SV Grallával találkoznak a csoportmérkőzések során. Szlovéniából az Olimpija „B” mellett az NS Mura és az NK Brnje érkezik ezzel a korosztállyal, Magyarországot mellettünk itt is a Mészöly Focisuli képviseli. Az osztrák csapatok: az SV Kapfenberg, az FNZ Weiz, a rendező Fussballschule Raffl, az RZ Pellett WAC, a FAC Wien, a Villacher SV, a TSV Hartberg, a GAK Juniors, a JAZ Gössendorf és a FAZ Murtal Juniors.

A mieinktől eltérő szabályok

  • van hazaadás
  • nincsen les
  • a félpályát át kell lépni az érvényes találat szerzéséhez

Az U9-esek mérkőzései 8:30-tól kezdődnek, míg az U11-esek 14:00 órakor kezdődnek. A helyszín Wildon, méghozzá a helyi stadion, aminek címe: Rennweg 2.