U19-es lányaink megérkeztek az ausztriai edzőtáborba

U19-es lányaink megérkeztek az ausztriai edzőtáborba

Az Illés Akadémia női U19-es csapata, amely a reggeli órákban Ausztria felé vette az irányt, koraeste, nyolcórás autóbuszozás után szerencsésen megérkezett Tirolba, a festői Hart im Zillertalba.

A Tebeli György és stábja által irányított korosztály a hosszú utat egyszer szakította meg, az Attersee-nél ebédelt és frissült fel – erről fotók is készültek. A lányok természetesen a mai napot sem töltötték „tétlenül”, a megérkezés után Bíró Bence asszisztens edző vezetésével 6 kilométeres futás következett a völgyben, a bicikliúton Schlittersbe, a Schlitterersee-hez, utána pedig regenerálás és frissítés zárta a programot.

Keddtől már kemény edzések várnak a csapatra a szállótól nem messze, gyalogtávolságban fekvő, kifogástalan minőségű pályán, illetve szerdán következik az edzőtábor legnagyobb izgalommal várt programja: a mieink Münchenben, a Bayern Campuson, a világhírű bajor csapat edzőközpontjában csaphatnak össze a Bayern München U17-es gárdájával.

U19-es lányaink szombaton, Szlovénia érintésével, a Radomlje elleni felkészülési mérkőzést követően térnek vissza az akadémiára.