U15: a hazai ötös után, idegenben is ötös!

U15: a hazai ötös után, idegenben is ötös!

Három vereséggel kezdte a bajnokságot Németh Richárd együttese, ám azóta háromszor nyertek a fiúk, és ezen a három meccsen 14 gólt rúgtak!

Diósgyőri VTK U15 – Illés Akadémia U15 1–5 (0–3)
Illés Aka. U15.: Molnár-Végh – Bonchis (Bodrogi, 48.), Balikó Csörnyei (Stefanich, 65.), Koósz – Szentkirályi, Horváth A. (Baranyai N., 52.), Kopácsi Á. (Karvalics, 65.) – Horváth B. (Kopácsi B., 52.), Katona, Takács-Földes (Wolf, 48.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők: Katona (3), Takács-Földes, Kopácsi Á.

A DVTK egy-egy korosztálya időszakonként megkapja a lehetőséget arra, hogy a stadionban szerepeljen: ez ezen a hétvégén az U15-ös csapatot illette meg. A kiváló körülmények és a környezet feldobta a szombathelyi együttest, a helyszín adta versenyhelyzetből mi jöttünk ki jobban, és ilyen arányban is megérdemelten nyertük meg a találkozót.

Az első percek tapogatózása után ziccer maradt ki mindkét oldalon. Ezt követően a diósgyőri térfélen szerzett labdákat jól játszottuk meg: gólt, majd újabb gólt szereztünk. A DVTK elbizonytalanodott, így szünetben már megnyugtató, háromgólos előnyben voltunk. Fordulás után hamar újabb gólokat szereztünk, eldöntve ezzel a három pont sorsát. Az utolsó húsz percre felbátorodtak a hazaiak, mi pedig kevésbé voltunk élesek, így szépíteni tudtak

– mondta a találkozót követően Németh Richárd, az U15-ös csapatunk vezetőedzője.